ISPOVIJEST

"Moja žena je imala proslavu u preduzeću"

Objavljeno:09.11.2019 - 08:51
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Moja supruga je imala proslavu u preduzeći i kako je rekla nije mogla da se izvuče jer je trebala dobiti nagradu za najboljeg radnika. 

Ostao sam u stanu sam sa blizancima od 6 mjeseci, a ona je rekla da će doći čim prije.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Prolazili su sati, a nje nije bilo, u jedan poslije pola noći zvoni mi mobitel, ona kaže da se na.pila i da nije u stanju da vozi i da će prenoćiti u hotelu gdje je bilo veselje, izvinula se i poželjela mi laku noć, međutim… Bila je zaista pijana, toliko pijana da nije prekinula vezu, a onda se čulo.

sad-man-unsplash

Ko će prvi, direktor ili šef, ili ćete obojica zajedno da uđete i onako dr.oljasto se nasmijala. Nisam mogao dalje slušati bacio sam mobitel. Od muke sam zaplakao, a onda se čulo kucanje na vratima, ona trijezna i nasmijana mi reče ŠAŠAVKO JESI LI POMISLIO DA SAM NEVALJALA I DA TE VARAM. Kako sam se obradovao, inače ne volim šale na moj račun, ali ovaj put mi je bilo drago što je sve bilo šala." 

sad-man

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia