KVIZ SLAGALICA

KAD JE ČOVJEK U SLAGALICI REKAO SVOJU NAJDUŽU RIJEČ, VODITELJICA JE ZANIJEMILA: A onda nezapamćeni SMIJEH U STUDIJU, POSTAO JE HIT NA INTERNETU!

Objavljeno:07.11.2019 - 19:50
A A A Times Arial

Jedan od takmičara koji je sinoć nastupao u kvizu Slagalica koji se emituje na Prvom programu RTS-a, pretenduje da postane omiljeni takmičar u očima publike ikada i to zbog tačne, ali ne i dovoljno dugačke riječi koji je dao kao rješenje za prvu igru.

2

NIkola Lacković, jedan od takmičara koji se u više navrata prijavljivao, te jednom prilikom i osvojio prvo mjesto, sinoć je dobro nasmejao sve u studiju, ali i one kraj malih ekrana. Naime, tokom prve igre, Slagalica, u kojoj takmičari traže najdužu riječ, on je dao veoma "pitak" odgovor.

1

Drugi takmičar, Miodrag imao je reč od devet slova koja je glasila "avijacija" dok je Nikola sa osmijehom na licu izgovorio riječ od osam slova "rakijica", nakon čega je nastala kratkotrajna tišina u studiju.

O tome svjedoči i suzdržani osmijeh drugog takmičara, te i kraće ćutanje voditeljke kviza.

Nikolino rješenje je na društvenim mrežama izazvalo salve smijeha, te su mnogi prokomentarisali kako bi mu rado dali jednu čašicu, a bilo je i onih koji su bili spremni da odvoje i flašu. Iako nije bio u prvom planu, rezultat na kraju kviza je bio 149:76 u Nikolinu korist.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia