NIJEMCI NUDE PLATU OD 4000 EURA, BOSANCI NAVALITE: Za ovaj posao ne trebaju ni iskustvo ni diploma

Objavljeno:04.11.2019 - 14:46
A A A Times Arial

Foto: Agencije

Vodeća međunarodna kompanija sa više od 5.000 zaposlenih u potrazi je za novim radnicima

Agencija za zapošljavanje "Jobstep International" radi na Balkanu već 10 godina i zapošljava ljude iz regiona u Njemačkoj na različitim pozicijama. Osim poslovnica u Nemačkoj, Sarajevu i Bihaću, uskoro se očekuje otvaranje poslovnice u Beogradu. 

Vodeća međunarodna kompanija sa više od 5.000 zaposlenih u potrazi je za novim radnicima.

1

Foto:Promo

Potrebni su ljudi koji bi bili zaduženi za rad na telekomunikacionim kablovima, spojnicama, završnim kutijama i panelima i za montiranje telekomunikacione opreme na terenu.

Uslovi za kandidate

Uslovi koji se postavljaju pred kandidate su minimalni: od kandidata se traži da imaju treći stepen stručnosti, poznavanje nemačkog jezika na A2 nivou, vozačku dozvolu za B kategoriju i uskoro termin za nemačku vizu u ambasadi ili pasoš EU. Poželjno je da su kandidati ili kandidatkinje izdržljive, pouzdane i fleksibilne osobe, samostalne i odgovorne u radu, ali i komunikativne.

Šta nudi poslodavac?

Poslodavac, s druge strane, nudi smještaj, posredovanje za radno mjesto u Njemačkoj, pomoć i savjetovanje u procesu odlaska, mogućnost stručnog usavršavanja kroz timski rad, kao i obuku u cilju profesionalnog napredovanja i pomoć pri administrativnim postupcima. Ono najvažnije, ponuđena plata se kreće u rasponu od 2.200 do 4.400 evra.

2

Foto: Tanjug/Dušan Mitić, A. Nalbantjan

Konkurs je otvoren do 24. novembra, posebno za one koji su već podnijeli zahtjev za vizu, a još nisu našli posao ili žele da ga promjene.

Svi zainteresovani mogu da se jave na konkurs na sajtu agencije "Jobstep", u poslovnicama "Jobstepa" ili telefonom.

Agencija "Jobstep International" ima 50 zaposlenih. Ova agencija pokriva čitav proces zapošljavanja u Njemačkoj: od pomoći prilikom prikupljanja i pripremanja dokumentacije, pronalaženja posla, obezbeđivanje smeštaja, do organizacije odlaska, kao i pomoć pri snalaženju u samoj Njemačkoj.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!