ANA(43) JE DECENIJAMA U BRAKU SA HIRURGOM KOJI JE REDOVNO OPERIŠE: Pravi od nje SAVRŠENU ŽENU ZA SEBE, a ona PRISTAJE, UŽAS!

Kiosk
ANA(43) JE DECENIJAMA U BRAKU SA HIRURGOM KOJI JE REDOVNO OPERIŠE: Pravi od nje SAVRŠENU ŽENU ZA SEBE, a ona PRISTAJE, UŽAS!
.

Ana decenijama redovno ide pod skalpel svog supruga koji od nje pravi "savršenu ženu", a evo kako izgleda.

Dr Filip Kraft (47) je estetski hirurg koji ima kliniku u Majamiju i u braku je sa Anom Kraft (43). Ana je redovni klijent dr Filipa koji od nje uporno pravi savršenu ženu za sebe. Još jedan motiv koji stoji iza njegovih stalnih prepravki Ane je to što želi da mu supruga bude hodajuća reklama.

Filip je oduvijek, kako kaže, "dotjerivao" Anu, ali je intenzivno počeo da se bavi time nakon njenog prvog porođaja u pokušaju da vrati vrijeme.

2

Foto:Youtube

- I ja sam se u početku bunila protiv njegovih predloga da me operiše, ali nakon dvoje djece, i sama sam pokušala da vratim tijelo na prvobitno stanje, prije djece - kaže medijima Ana.

I tako je počelo: liposukcije, silikoni, botoksi, preoblikovanje struka i zadnjice, smanjivanje struka i još mnogo toga - sve to Ana redovno prolazi.

3

Foto:Youtube

- Filip obožava da redizajnira sve - od namještaja preko kola. A najviše voli da redizajnira mene! Sretna sam što sam mu dopustila to jer zaista imam savršeno tijelo. Sad čak imam i trbušnjake koje nisam imala ni kada sam bila mnogo mlađa - kaže Ana.

A Filip kaže da su botoksi i fileri "obavezna stvar za svaku ženu koja je prešla 25 godina".

4

Foto:Youtube

- Uvijek svojim pacijentima pokažem Anu i kažem im: "Ako se pitate koliko sam dobar hirurg, pogledajte moju ženu. Ako neko izgleda savršeno, to je ona - kaže Filip.

T.G.

Ne propustite