ISPOVIJEST

"U braku sam sa jednom prelijepom ženom već 10 godina"

Objavljeno:31.10.2019 - 21:54
A A A Times Arial

U braku sam sa jednom prelijepom ženom već 10 godina, imamo jednu prekrasnu ćerku i baš nam je lijepo. 

Sjećam se, još davno prije, da smo ludovali, zabavljali se. Došlo je i to vrijeme, zaručio sam je, ona je rekla "Da". Bio sam presrećan momak. 

sadguy

Prošlo je nekoliko mjeseci i već smo se spremali za naše vjenčanje. Bio je to dan prije svadbe. Izašao sam sa drugarima u neku kafanu, tamo smo slavili što se sutradan ženim, bili su srećni zbog mene. 

sad1

Malo se to i omaklo, zapili smo se previše. Kasnije prišla mi je jedna djevojka, bila je malo mlađa od mene. Ispričao sam joj kako se sutra ženim, češtitala mi je na tome.

sad-man-1

 Kasnije smo završili kod nje u stanu, ljubeći se. Nisam se osjećao nimalo krivo zbog toga. Ujutro sam se probudio oko 6 sati. 

Ona je već skuhala kafu i napravila mi doručak. Rekla mi je da požurim kući i da obučem odijelo. I sjećam se, na izlasku iz stana kako mi je rekla "Srećno u braku, čuvaj svoju ženu i voli je, vidim da si dobar čovjek i vjerujem da ćete uspjeti". Samo sam pocrveneo i otišao.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia