ISPOVIJEST

"Imam dečka koji nije imao bajno djetinjstvo"

Objavljeno:30.10.2019 - 10:58
A A A Times Arial

Imam dečka koji nije imao bajno djetinjstvo. Roditelji su se rastali, majka je branila njemu i sestri oca, tukla ih je do masnica sve dok nisu "narasli" i uspjeli se postaviti.

sad-woman1

 Kada je napunio 18 godina "istjerala" ga je s donjeg kata, citiram "Dok se mi vratimo s mora da si gore odselio". 

Dignuo je kredit i napravio cijeli kat. Nakon par godina upoznali smo se i upustili u ozbiljnu vezu. Njegova majka ni tad nije prestala već je htjela gospodariti i gornjim katom jer kako ona kaže "To je moja kuća!" 

sad-man-1

Ulazila je gore dan i noć, sušila veš u našem boravku, sve dok joj dragi nije rekao da mora prestati s time što joj se naravno nije svidjelo i tu je sve počelo. 

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Od prijetnje policijom da ona smije ući kada ona želi, do namjernog ostavljanja ograde otvorene da naš pas od 2 kg izađe van na cestu itd.
 Umorili smo se od svega toga, dignuli kredit i sagradili svoju kuću! Citiram: "Ti ćeš bez mene crknuti od gladi!" Evo ga u SVOJOJ kuhinji jede i od kad smo se odselili udebljao se 10 kg! :)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia