MA JE LI MOGUĆE DA VRIJEDI 100 MILIONA? Promašaj velike Realove zvijezde je VIRALNI HIT, uvjerite se i zašto

Fudbal
MA JE LI MOGUĆE DA VRIJEDI 100 MILIONA? Promašaj velike Realove zvijezde je VIRALNI HIT, uvjerite se i zašto
,

Eden Hazard ovog ljeta napravio je spektakularan transfer prešavši iz Chelseaja u redove Real Madrida. Florenitno Perez odavno je želio reprezentativca Belgije i napokon mu je ova želja i ispunjena.

Međutim, sjajni ofanzivac nije se baš najbolje uklopio na "Santiago Bernabeu", bila je tu i povreda, ali još uvijek se očekuje da bljesne punim sjajnem. Uostalom, zbog toga je i doveden među Kraljeve.

5dad5824-b1f8-4167-9ac0-2cac0a0a0a6a-real-previeworg

Očekivali su mnogi da će Eden uspješno zamijeniti Cristijana Ronalda, koji itekako fali Realu, ali to zaboravite. Naime, Portugalca je, čini se, nemoguće zamijeniti...

Real je sinoć konačno upisao prvi trijumf ove sezone u Ligi prvaka, u Istanbulu je s minimalnih 1:0 nadigran Galatasaray. Toni Kroos je odlučio pobjednika, a Hazard se istakao nvjerovatnim promašajem. Trener Zinedine Zidane odmah je stao u odbranu donedavnog igrača Chelseaja.

5d8a34c2-5f88-4637-a156-42470a0a0a6a-zidane-previeworg

Podsjećamo, Hazard je u Turskoj napravio jedan od najvećih, ako ne i najveći promašaj u karijeri, kada je neometan sa svega nekoliko metara uspio promašiti prazan gol. Ubrzo je video ovog promašaja postao pravi viralni hit.

"Ne brine me previše Hazardova forma, kao ni promašaj u ovom meču. Eden igra sve bolje i bolje, siguran sam da će još više napredovati i najvažnije je da ulazi u šanse jer će ih u budućnosti sigurno realizovati", objasnio je Zidane.

Real je pobjedom u Turskoj značajno popravio svoju situaciju na tabeli i sada se nalaze na drugom mjestu grupe sa četiri osvojena boda, dok PSG na prvom mjestu s maksimalnih devet bodova.

5d9903ea-2950-4094-94ba-71be0a0a0a6a-hazard-previeworg

Sljedeći meč Kraljevi igraju protiv istog rivala, ovog puta na "Santiago Bernabeu".

(Sport.ba)

Ne propustite