ISPOVIJEST

"Izašla ja sa jednim momkom sa kojim sam se prethodno znala iz viđenja"

Objavljeno:22.10.2019 - 18:08
A A A Times Arial

"Izašla ja sa jednim momkom sa kojim sam se prethodno znala iz viđenja. Mi sjeli u kafić naručili pića a on kaže gladan je sad je sa posla i želi nešto da naruči da jede, rekoh ok mogla bih i ja. Naručim neku tortilju, on neko meso, salatu, čorbu. 

girl-face-brown-hair-pretty-medium-hairstyles-sad

Pomislih ok gladan je momak vjerovatno je bio cio dan na poslu. On navalio kao lud, zatim naručio i slatke palačinke uz to i nama oboma kafu. Navalio opet i kada je završio kaže mora da zove kolegu i otišao kao da obavi razgovor.

Nema njega 10 munta pa 15, ja se unervozila.

videoblocks-the-depressed-almost-crying-obese-woman-is-hardly-gaining-weight-on-the-pec-deck-training-machine-in-green-gym-hcvxlsuotg-thumbnail-full01

Čekala još pola sata na kraju nije se nikada vratio. Morala sam sve to da platim. Naravno zvala sam ga ali nije se javljao. A onda me nazvao i rekao da je nešto hitno morao do kancelarije ali da nije stigao da mi javi. Nikada mu više nisam odgovorila na poruku i poziv iako je on pokušavao da stupi u kontakt."

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!