"U našoj kući vlada matrijarhat, da ne kažem babijarhat. Suprug i poslije 7 godina braka nema potrebu da planove o životu pravi sa mnom, jer su mu, hvala Bogu, živi roditelji - a oni su svakako važniji od mene. "

Objavljeno:21.10.2019 - 19:01
A A A Times Arial

U našoj kući vlada matrijarhat, da ne kažem babijarhat. Suprug i poslije 7 godina braka nema potrebu da planove o životu pravi sa mnom, jer su mu, hvala Bogu, živi roditelji - a oni su svakako važniji od mene.

svadja

Dečiji rođendani nisu tako sveti kao babin. Babin je za nas crveno slovo u kalendaru. Ne ispoštuješ li ga prema njenim željama, napravio si strašan grijeh, iako si ga u suštini obilježio cvećem, pjesmicom otpjevanom od strane unuka i naravno poklonom.

sebastian-puraci-alone-and-far-away

Dječije igračke, koje su odnesene u selo, kako bi djeca imala sa čime da se igraju, ne mogu se ponovo vratiti kući, dok baba ne odobri. Odluku o pozajmici bicikla, koji su trenutno djeca prerasla, a koji će nam biti vraćen kroz par mjeseci, daćemo na korišćenje onima za koje baba odluči da treba dati.

djevojka-place-tuzna-pexels

Ja, kao roditelj tu nemam pravo glasa, kao da se ne radi o igračkama moje djece, već babinim. Iiii, kako moj muž riješi tu situaciju, izvadi iz dzepa pare, koje nemamo, i kupi djetetu nov bicikl. Sve će uraditi samo da se ne zamjeri mamici.

Novi.ba/Ispovijesti

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia