ISPOVIJEST

"5 nas je sestara, sve smo u okviru 80-ih rođene i vezane"

Objavljeno:21.10.2019 - 09:43
A A A Times Arial

"5 nas je sestara, sve smo u okviru 80-ih rođene i vezane. 

happy-young-mother-son-laughing-little-boy-getting-piggyback-ride-her-back-1150-4767

Sve smo završile škole, razbježale se po dalekim gradovima i zemljama, udale se, započele različite živote.. Ali imamo dogovor da bar 1 u 2 godine dođemo malo na "odmor" mami i tati u obiteljsku kuću, ali bez djece i muževa, da se prisjetimo curskog života. 

I unatoč godinama sve isto, svađanje oko kupatila, pa se svađaju gdje će ko spavati, pa se svađanje oko kuć. poslova, a mama i tata onda deru se na nas. A s druge strane, svaki dan skuhano, oprano, po cijelu noć pričanje u sobi sa sestrama, spavanje do 10-11, bar 1 izlazak van skupa, pomaganje mami i tati, obiteljska okupljanja..

sister12

Neka lijepa sjećanja uglavnom. 

sister7

I kad tih tjedan dana prođe sve se vraćamo u stvarnost, djeci muževima, poslu, kuć. obvezama. Ja ne bih svoj život trenutno ni za šta mijenjala, ali lijepo je prisjetiti se što znači živjeti bez briga, preporučila bih ovo svima koji žele malo napuniti baterije i maknuti se od rutine i naravno biti kao nekad sa svojim bližnjima."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!