ISPITALA JE 30 ĐAKA OD 8 GODINA I NJIH 25 IMALO JE ISTU ASOCIJACIJU NA OVU RIJEČ! Svi su ZGROŽENI, zbog ove objave GORI SRPSKI TVITER!

Kiosk
ISPITALA JE 30 ĐAKA OD 8 GODINA I NJIH 25 IMALO JE ISTU ASOCIJACIJU NA OVU RIJEČ! Svi su ZGROŽENI, zbog ove objave GORI SRPSKI TVITER!
.

Tviter je sve popularniji u regionu, a korisnici ove društvene mreže nerijetko različitim izjavama i polemikama uzburkaju javnost...

Tako je nedavno pravu malu dramu izazvala tviterašica koja je objelodanila prilično iznenađujuć podatak iz stručnog rada koji je obavila u jednoj osnovnoj školi.

Kako ova mlada dama tvrdi obavljala je specijalistički rad iz dječije psihologije i modela djetinjstva, osjećanja, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast, a isti je na svjetlost dana iznio neobičnu činjenicu o tome kako današnja djeca razmišljaju.

buba1

Foto:Printscreen,Twitter

"Od 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo Koreli a njih 5 mara. Samo konstatujem, ništa više djeco", napisala je ova tviterašica.

Da li je asocijacija školaraca svjedočanstvo o popularnosti pomenutog izvođača ili mejnstrimu društva u cjelini, ostavljavamo vama da odredite, ali jedno je sigurno - malo je djece i tinejdžera koji ne znaju ko su Buba Koreli i Jala Brat.

buba2

Foto:Instagram

Tvit o ovoj navodnoj situaciji vrlo brzo je postao viralan, a prikupio je veliki broj lajkova, šerova, ali i negativnih komentara.

"Ho,ror", "Poražavajuće. Iako je rađeno na mikro uzorku. Zaista poražavajuća činjenica", "Uzbuna bi trebala biti na svim nivoima! Eto ja sada saznah ko je Koreli", "Tvoje istraživanje po strani, ali ne kapiram kako vidite djecu lopu? Mi smo proizvod naših roditelja, a današnja djeca nas - ako je neko kriv - MI SMO!", samo su neki od komentara zgroženih korisnika.

buba3

Foto:Instagram

Kakav je vaš stav?

Novi.ba/Žena.Blic.rs

Ne propustite