BOGDANINA VJENČANICA JE SPREMNA, KAD JE SAMO CECA VIDI: 500 gostiju na vjenčanju decenije, A EVO ŠTA ĆE VELJKO URADITI KAD STIGNE PRED NJENU KUĆU!

Kiosk
BOGDANINA VJENČANICA JE SPREMNA, KAD JE SAMO CECA VIDI: 500 gostiju na vjenčanju decenije, A EVO ŠTA ĆE VELJKO URADITI KAD STIGNE PRED NJENU KUĆU!
.

Svadbeno veselje Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, održaće se 24. novembra u jednom hotelu u Beogradu, a prije toga će Ceca sa sinom ići po mladu u njen rodni grad, Titel.

veljko-bogdana11

- Poznato je da Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće, što će se njih držati i kad je svadba u pitanju. Prije vjenčanja i svadbenog veselja, Ražnatovići će se uputiti u Titel, po mladu. Prije kupovine mlade, kako običaji nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cijela porodica se složila s njim - rekao je izvor blizak porodici i dodaje:

- Ceca nije želela da se miješa u Željkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade, zakazano je crkveno vjenčanje, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u hotelu "Hajat", pred oko 500 zvanica - rekao je izvor.

veljko-i-bogdana2

Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege. 

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni, a mlada i vjenčanicu privodi kraju:

veljko2

- Sala u kojoj će se venčati i veseliti biće ukrašena prema Veljkovim i Bogdaninim željama. Ona je dugo razmišljala, kakvu će vjenčanicu ponijeti, a privode se kraju i posljednji detalji na haljini. Oko izgleda vjenčanice se konsultovala sa Cecom i Anastasijom, pošto su veoma bliske - završio je izvor.

(Blic.rs)

Ne propustite