VIC DANA: Mujo i Fata nisu mogli imati djece

Kiosk
VIC DANA: Mujo i Fata nisu mogli imati djece
.

Mujo i Fata nisu mogli imati djece i odu na pregled kod doktora...

mujo

BONUS: Kad muško ide u svadbu koja kreće u 18 sati

Kad muško ide u svadbu koja kreće u 18 sati:

Istušira se u 17:30.
U 17:40 se obrije.
U 17:50 je obučen i spreman za polazak.

Kad žensko ide u svadbu koja kreće u 18 sati:

Budi se u 4 u jutro, kuva litru kave i na fejzbuku provjerava jel joj frizerka budna.
U 4:30 piše status na fejsari „DANAS FEŠTA!!!“ Lajka sama sebi.
U 4:40 stavlja 20 kila voska u ekspres lonac a lonac na šparet. Kad se vosak otopio, oko 5:30 ulazi sa loncem u kupaonu, ulazi u kadu i kompletna se zaljeva vrelim voskom, od vrata do stopala. Vrišti u kupaoni. Obljepljuje se trakama, kida sa sebe sve dlake. Opet vrišti. Mačka skače na nju, lijepi se na vosak, trga mačku sa sebe…mačka ostaje bez pola dlaka koje ostaju na njoj. Tušira se. Mačkine dlake struže žiletom od muža.

U 6:30 izlazi iz kade sa opeklinama 3. stupnja, nogom šuta do pola ćelavu mačku.
U 6:40 lakira nokte na nogama. Ne može pogoditi nokat na malom prstu jer ga nema pa cijeli mali prst farba u crveno… Tako i na drugoj nozi.
U 7:00 sama sebe kači na štrik na balkonu, da se malo sasuši.
U 7:30 golub slijeće na štrik, sere po njoj. Na goluba baca mačku i jebe mu sve u rodu. Mačka pada mrtva sa 9. kata, golub odlijeće, tuguje za mačkom pola minute. Tušira se ponovo.
U 8:00 prva ulazi u butik gdje si želi kupiti haljinu. Do 10:30 objašnjava kakvu bi haljinu. Izabire haljinu u 11:30. Izlazi iz butika, piše status na fejsari „Izabrala haljinu za 5 minuta!“

wedding-dress-pictures-instagram

U 12 joj frizerka šalje poruku „Čekam te“, ona odgovara sa „Eto me odmah!“…i odlazi kupiti štikle.
Od 12:00 do 14:00 isprobava preko 170 modela štikli, i izbor se sužava na dva modela. Do 15:30 odlučuje koji od ta dva modela uzeti. Izabire i odlazi. Nakon pola sata se vraća, predomislila se, uzima onaj drugi model.
U 16:10 ulazi kod frizerke. Sjeda u stolicu i udara selfie, objavljuje na fejsari „Laganini“. Ova je farba u krivu boju, lovi je histerični napad i pada na pod. Frizerka je diže onesvještenu i farba u drugu boju. Budi se iz nesvjestice, udara selfie, objavljuje sliku na fejsari uz „Ovo je fenomenalno!“, opet pada u nesvjest.
U 17:00 kola hitne pomoći je dovoze na hitnu, budi se, dere se na sve u hitnoj da koju pičku materinu ona tu radi!!! Pita koliko je sati…govore joj da je 5… pada u nesvjest. Onesviještena trči doma.

register-wedding-venue

Osviještava se doma u kupaoni u 17:15, zove frizerku i pita ju „Jesam ja danas bila kod tebe?“
Šminka se u 17:16, oblači u 17:40… i još se dere na muža: „Konjino, jel ja tebe uvijek moram čekati!?“
U 17:50 muž je vozi na hitnu, štikle joj ostale tamo.
U 18:00 dolaze na svadbu, udara selfie sa mužem…stavlja sliku na fejsaru „Nas dvoje!“…čeka prvi komentar…eto ga „Jel ti to nemaš gaće!?“… Briše sliku…

Ne propustite