RONALDO JE SRBIN: Otac mu je legendarni srpski fudbaler, KAD VIDITE OVE SLIKE, ZANIJEMIT ĆETE

Kiosk
RONALDO JE SRBIN: Otac mu je legendarni srpski fudbaler, KAD VIDITE OVE SLIKE, ZANIJEMIT ĆETE
.

Legendarni fudbaler Jugoslavije i Crvene zvezde, Dragoslav Šekularac bio je jedan od najboljih driblera koji su kročili na ovim prostorima.

A koliko fizički jedan od najboljih fudbalera svijeta, Kristijano Ronaldo, podsjeća na Zvezdinu legendu, pokazuje i ova slika koja kruži društvenim mrežama..

Kada je gostovao u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem, voditelj ga je pitao šta misli o Ronaldu i da li je bio u Portugaliji 1984. godine, u vrijeme kada se Kristijano rodio.

- Ronaldo me podseća na Boru Kostića. Kad god treba da da gol, da gol. Opasan je po gol, moderan igrač, ima onu svoju drskost i arogantnost, ali sa takvom lovom koju prima, ja bih bio još arogantniji.

4cc5799600000578-5788913-the-pair-enjoyed-a-romantic-night-out-before-ronaldo-sets-off-to-m-3-1527750999482

Ima jedna teorija zavjere da ste vi otac Ronalda, toliko liči na vas?

ronaldo

(foto: Facebook)

- Nisam ja volio ženske, nemojte tako, molim vas. Mene bije glas da sam bio ženskaroš, ali... - uz osmijeh je odgovorio Šekularac, koji je važio za velikog šmekera i jednog od najpoželjnijih u Srbiji.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragoslav Šekularac, napustio je ovaj svijet je u Beogradu u 82. godini, petog januara ove godine!

Ne propustite