"Moja svadba koja je bila juče pretvorila se u nešto najgore što sam doživjela u svojih 30 godina života"

Kiosk
"Moja svadba koja je bila juče pretvorila se u nešto najgore što sam doživjela u svojih 30 godina života"
.

"Moja svadba koja je bila juče pretvorila se u nešto najgore što sam doživjela u svojih 30 godina života. Sve je bilo idealno, najskuplji restoran u gradu, preko 300 zvanica, muzika… vjenčanje kao iz snova, sve do trenutka kada je došao matičar i počeo sa ceremonijom vjenčanja.

wedding

Kada me je matičar upitao koje prezime ću uzeti, ja sam rekla da ću da zadržim moje prezime, a iste sekunde moja svekrva koja je sjedila par metara od mene je skočila sa stolice i počela da me vrijeđa pred svima… došla je do mene i zaprijetila mi da moram da uzmem njihovo prezime ili će vjenčanje biti prekinuto. Stojala sam sva zbunjena, u sali i pored 300 zvanica zavladala mrtva tišina…

5b6d92e1-2efc-4669-8692-3d090a0a0a67-heres-how-much-you-should-expect-to-pay-this-wedding-season-previeworg

Okrenula sam se prema vjereniku, BUDUĆEM MUŽU, očekivala da me zaštiti, a on mi je tada rekao da se slaže sa svojom mamom i da bi bilo dobro da uzmem njihovo prezime… Skinula sam veo sa glave i bez riječi ga ostavila… 6 godina veze, budućnost, sve, sve, sve je otišlo u nepovrat zbog čiste gluposti.

register-wedding-venue

  Najgore od svega je to što sam se u tom trenutku kada sam rekla da želim da zadržim moje prezime ustvari NAŠALILA… ali za tih par minuta sam bolje upoznala muškarca sa kojim sam planirala budućnost i njegovu porodicu nego za sve ove godine što se znamo… Sjedim i ne znam da li da budem tužna ili da se veselim jer sam izbjegla neviđene psihopate…"

wedding-1353829-960-720

Ne propustite