Šta žene vole kod muškaraca

Ljubav
Šta žene vole kod muškaraca
Koliko god izgledaju muževno izvana, žene znaju da se ispod tih jakih mišića kriju mali dječaci, koji bi najradije napravili utvrdu od jastuka, zavaljali se i gledali herojske filmove, u svom donjem rublju.

Koliko god izgledaju muževno izvana, žene znaju da se ispod tih jakih mišića kriju mali dječaci, koji bi najradije napravili utvrdu od jastuka, zavaljali se i gledali herojske filmove, u svom donjem rublju. S jedne strane znaju biti toliko neugodni i zbunjeni, dok s druge strane imaju ono nešto čemu žene ne mogu odoljeti.
U nastavku vam donosimo neke od stvari kojima žene kod muškaraca ne mogu odoljeti.

Gledanje u ženu

Način na koji muškarac bulji u svoju ženu, ženu dovodi do ludila i koliko god pokušavala sakriti da je primijetila, jednostavno ne može sakriti osmijeh sa lica.

Prilaženje ženi

Način na koji muškarac prilazi ženi je za ženu totalno očaravajući! Koliko god se muškarac osjećao smotano i u strahu, ženi je baš to slatko i što više muškarac pogriješi prilikom prilaska, tim više je osvojio put do njenog srca.

Opsesija

Apsolutno je očaravajuće za ženu, kada muškarac ima neku vrstu opsesije prema nečemu, pogotovo ako je opsesija malo čudna i nastrana. Još je slađe kada dopusti ženi da ga malo ispituje o tome i kada joj otkriva svoje skrivene tajne. Jer taj način na koji govore kada nešto vole i kada im oči zasvijetle, ženama je naprosto neodoljiv.

Znanje

Kada muškarac ponekad objasni neke događaje ženi i pokaže koliko o nekim stvarima puno zna, žena je oborena s nogu. Žena obožava znanje i pamet kod muškarca.
Najbolji prijatelj

Ništa nije slađe i dragocjenije od toga da je ženin muškarac ujedno i njen najbolji prijatelj i to još iz školskih dana. Ako njen muškarac zna sve njene tajne i to još od djetinjstva, žena mu jednostavno ne može odoljeti i voli ga još više.

Držanje bebe

Kada muškarac drži bebu to je tako neodoljivo! Osim što stvara neprirodan prizor, ono što u ženi stvara je automatska želja za djetetom i to njegovim djetetom. Jer vidjeti malo biće u rukama svog muškarca, ženu jednostavno izluđuje i osim majčinstva u takvim trenucima na pamet joj padaju i neke prljave misli na pamet.

Bez ritma i sluha

Kada muškarac nema ritma ili sluha, a svejedno ne pobjegne sa zabave i ostaje plesati kako zna i pjevati koliko može, jednostavno je neodoljivo. Žene obožavaju “ismijavati” muškarce bez ritma, ali ništa zločesto nego im to samo tako imponira te su oni su za njih jednostavno snažni jer nisu pobjegli.

Smisao za humor

Muškarčev smisao za humor privlači svaku ženu. Pa čak i onda kada ga nema, muškarac se uvijek može izvući s nekim malim vicom. Žena voli smijeh pogotovo ako dolazi od muškarca.

Baby face

Baby face kod muškaraca je tako neodoljiv, a pogotovo kada ga žele sakriti s bradom. Neobrijani muškarci koliko god željeli izgledati muževno i zastrašujuće zapravo privlače žene da naprave reda na tom prekrasnom baby licu. Toliko nesavršeni, a ipak toliko privlačni… Ah, ti muškarci!

Izvor: Savjetnica.com

Ne propustite