MLADA TRAŽI DA JOJ NEKO FOTOŠOPIRA SLIKE SA VJENČANJA: Kada vidite šta je njena rođaka obukla, bit će vam jasno zašto je BIJESNA!

Kiosk
MLADA TRAŽI DA JOJ NEKO FOTOŠOPIRA SLIKE SA VJENČANJA: Kada vidite šta je njena rođaka obukla, bit će vam jasno zašto je BIJESNA!
.

Jedna bijesna mlada tražila je na društvenim mrežama iskusnog majstora fotošopa koji bi sredio njene fotografije sa vjenčanja. Razlog - haljina koju je njena rođaka obukla. 

Naime pomenuta rođaka obukla je jako usku i kratku zelenu haljinu, koja je u prvi plan stavila njene grudi, ali i višak kilograma. Upravo zbog toga, mlada je tražila nekoga ko se razumije u fotošop.

- Može li neko da fotošopira haljinu moje rođake sa lijeve strane i pokrije njene grudi, produži haljinu i stanji njen stomak. Doniraću tri dolara onome čija mi se obrada fotografije najviše dopadne -napisala je.

Uz ovu objavu, koja je završila i na "That's It, I'm Wedding Shaming",  Fejsbuk grupi u kojoj se ismijavaju mladenci i njihovi gosti, dodala je i: "Molim vas da ne pišete ružne komentare. Jednostavno pogledajte objavu, uredite fotku ako možete i nastavite dalje”. 

Korisnici društvenih mreža uglavnom su stali na stranu nezadovoljne mlade i napali njenu rođaku zbog neprikladnog izbora haljine. 
Ovo su samo neki od komentara.

vjencanje

Foto:Facebook,Printscreen

- Bože, stvarno sam matora. Mislila sam da je to kupaći kostim.

- Ja se zalažem za to da svako nosi ono šta želi, ali ozbiljno, to je vjenčanje, obuci svoju veličinu i pokaži malo otmjenosti.

- Haljina je užasna. Da bi je ub,ilo da je obukla nešto do koljena? 

- Kome bi uopšte palo na pamet da obuče tako nešto?!

- Lijepo je što ima samopouzdanja, ali ovo baš nije prikladno....

Bilo je i onih koji su uslišili mladinu želju i sredili fotografiju, ali i onih koji su se našalili i editovali fotografiju smajlijima.   

Inače, otkriveno je da mlada nije imala ništa protiv kada joj je rođaka rekla šta planira da obuče, ali je kasnije promijenila mišljenje. 

Šta kaže rođaka na sve  ovo, nije poznato. 

Novi.ba/Srbijadanas.com

Ne propustite