VIC DANA: Leže dva luđaka i pjevaju

Kiosk
VIC DANA: Leže dva luđaka i pjevaju
.

Leže dva luđaka na trbuhu i pjevaju.

Odjednom se jedan od njih okrene i nastavi pjevati.

- "E, zašto si se okrenuo?"

- "Pa, druga strana ploče!"

Nakon što je vidio “bezazlenu” fotografiju svoje žene odmah je zatražio razvod – I sami ćete shvatiti zašto !

 

druga

NA CRVENOM TEPIHU SU SAN SNOVA : Kada im se malo približite vidite ovaj užas koji kriju

 

Sve poznate ličnosti čine sve da izgledaju  savršeno  na fotografijama i  crvenom tepihu ali njihova realnost je potpuno drugačija.  Mogu  uticati  na podmlađivanje lica ali ne i  cijelog tijela.  Prvi znakovi starenja vide se na nogama i vratu i to je nemogue sakriti.  Jedna stvar u Holivudu je strogo zabranjena, a to je starenje mada  protiv godina se ne može . To nam  najbolje pokazuju i slike ovih poznatih dama koje su pravo savršenstvo .Na crvenom tepihu izgledaju tako besprijekorno, sve ima savršeno tijelo. Međutim iz ovih uglova ih nikada nismo vidjeli.
 
Kada su se prije nekoliko godina pojavile u javnosti njihove stvarne slike koje pokazuju da Sindi Kroford, zamislite, ima celulit, onda je  nastala  prava fama, jer na Instagramu to izgleda ovako:

2

a  u stvarnosti  izgleda ovako:

3

Onda je kao tabu tema došla i  Dženis Dikinson:

4

5

Još jedna kratka crna haljina je dala drugima  povod za kritike. U pitanju je “očajna domaćica”, poznata Marša Kros koja je takođe  sebi dozvolila celulit i starenje.

6

7

OVAKO JE IZGLEDALA PRIJE 20 GODINA : U njenu prirodnu ljepotu više niko ne vjeruje : Razočarat ćete se kada vidite o kome se radi

Starleta Kim Kardašijan danas je simbol ljepote, a nekad je bila simpatični djevojčurak kome, kako mnogi kažu, zaista nisu bile potrebne nikakve estetske operacije.

1


Ali da li je to baš tako?

Tridesetsedmogodišnja starleta Kim Kardašijan podijelila je sa cijelim svijetom fotografiju iz svojih tinejdžerskih dana, kada je imala samo 17 godina.

2


Na fotografiji nastaloj 1997. godine supruga Kanje Vesta pozira sa drugaricom Sarom Hovard, a mnogi su primjetili da je Kim drži za grudi.

Ipak, ono što je izazvalo najviše komentara jeste izgled starlete, pa su mnogi uporedili njenu tranformaciju.

3

"Kim je izgledala puno bolje kad je bila potpuno prirodna."; "Vau, upropastila si lice plastičnim operacijama do te mjere da izgledaš neprepoznatljivo u odnosu na ovu fotku", samo su neki od komentara korisnika Instagrama.

4


Pogledajte Kim na ovoj fotografiji! Pa zar pratioci nisu u pravu?

Njen put slave uvek su pratile i transformacije. Bilo je nemoguće ne primjetiti njenu postepenu promjenu izgleda. Mnogi misle da je radila niz operativnih zahvata na licu, kao i operaciju uvećanja zadnjice ali Kim to uporno odbija da prizna.

5


Na fotografiji iznad nema traga od velike pozadine. Ali zato ovdje...

6


Fotografije, kako vidite, pobijaju njene tvrdnje!

Kim Kardašijan više nije LJEPOTICA - Njen izgled će vas ZAPREPASTITI! (FOTO)

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan uvijek je tip-top sređena. Ipak, ona je sada odlučila da svojim fanovima pokaže lice bez trunke šminke. Međutim, kako Kim najviše zarađuje od društvenih mreža i svaku objavu na istim naplaćuje, tako je ovo uradila samo da bi prodala šminku.

2

1

Ona je nedavno prodaju izbacila novu kolekciju šminke koju je napravila u saradnji sa svojim šminkerom, inače momkom porijeklom iz Albanije Marijom Dedivanovićem. Kako bi milionima obožavalaca pokazala kako da koriste njene korektore, po kojima je inače poznata u svijetu, starleta je napravila snimak i podijelila ga na Instagramu.

SKROLAJTE DO DNA I POGLEDAJTE OVAJ UŽAS BEZ ŠMINKE, STVARNO KIM KARDASHIAN NE LIČI NA SEBE

Internet je ostao bez teksta kada je ova djevojka postavila slike svog polu-našminkanog lica... Evo i zašto

1. Njen svakidašnji izgled

1

Ova upečatljiva tinejdžerka riješila je da pokaže kontrast između nje i njenog prirodnog izgleda. Mejsi Bič je mislila da radi nešto pozitivno što će možda natjerati djevojke da prihvate same sebe, a ujedno i da pokaže koliku moć šminka ima.

2. Poređenje i kontrast

2

Ova 19-godišnja djevojka postavila je fotografiju gdje joj pola lica netaktnuto, a druga polovina standardno našminkana. Očekivala je podršku, a umjesto toga se suočila sa gomilom negativnih komentara i šala na njen račun.

3. Strast prema šminkanju

3

Tinejdžerka iz Velsa bila je inspirisana da postavi fotografiju svog "golog" lica kada ju je brat video kako se šminka i bio iznenađen cijelim procesom. Mejsi je strastveni korisnik šminke, ali je pomislila da je važno da djevojke prihvate sebe i svoj prirodni izgled.

4. Internet uzvraća udarac

4

Na početku je bila razočarana negativnim kometarima, pogotovo od strane muškog dijela populacije, koji su se rugali njenim fotografijama i ismevali je.

5. Prirodni izgled

5

"Tužno je što je društvo danas ovakvo!" - rekla je za Dejli mejl. "Žene ne bi trebalo da budu osuđivane i nazivane vještačkim zbog korišćenja šminke, ali isto tako ih ne bi trebalo nazivati ružnim kada je ne koriste."

6. "Albino plavuša"

6

Broj negativnih komentara nadmašio je broj pozitivnih. Dobijala je pitanja tipa da li je bolovala od alopecije, da li je imala rak, čak je dobila komentar da su njene obrve albino plave.

#7

7

Ona je očekivala neke negativne komentare, ali nije očekivala da budu brojniji od pozitivnih. Tinejdžerka je zauzela pozitivan stav i rekla : "Pozitivni komentari su sve što je vrijedno za mene, bilo je lijepo što je neko odao priznanje za ono što ja radim."

A EVO KAKO KIM IZGLEDA BEZ ŠMINKE

Kad je otkrila trikove, skinula je sav puder s lica kako bi pokazala učinak svoje šminke.

screenshot-1

Vidite kakve crne krugove imam ispod očiju, a vidjeli ste koliko su svjetli kada stavim svoj korektor - stoji u opisu slike.

Ne propustite