"Imam 21 god i dečka kod koga sam prešla u stan poslije samo 4/5 mjeseca veze. "

Kiosk
"Imam 21 god i dečka kod koga sam prešla u stan poslije samo 4/5 mjeseca veze. "
Imam 21 god i dečka kod koga sam prešla u stan poslije samo 4/5 mjeseca veze.

Imam 21 god i dečka kod koga sam prešla u stan poslije samo 4/5 mjeseca veze. Živim s njim jer su ga očuh i majka istjerali iz kuće i bilo mi je žao da ga ostavim samog.

ljubav-freepik0

Dok nije našao stan, prespavao je u kolima nekoliko noći i ja s njim.

Sad živimo u stanu dva mjeseca ali mi stalno nabija na nos to što nigdje ne radim. On radi od 6 ujutru do 20h i to težak posao da bi nam obezbijedio ali je i to malo.

zena-lezi-na-krevetu

Ja nisam spremna da se zaposlim, smatram da nisam sposobna. Zaposlila sam se u prodavnici i dala otkaz poslije dva dana, a dečku sam izmislila nešto i povjerovao je.

333767-prodavnica-namirnice-ls

Smeta mu što pušim njegove cigarete i zabranjuje mi da pušim. Kad god smo u škripcu, mi se posvađamo na krv i nož. Ježim se kad dođe s posla.

cigareta

Prije neki dan mi je dao 500 din da izađem s drugaricama i kad je saznao da sam potrošila sve pare, drao mi se. Po cijeli dan gledam filmove, održavam stan.

Plašim se zapošljenja. Jedino što me ubeđuje da ostanem u ovaj stan je to što imam svoju privatnost i internet što kod svoje kuće nisam imala.

zena-place

BONUS ISPOVIJEST

"Moj život je čudna priča :(… Razvedena sam. Sin živi sa ocem jer u Srbiji ide u školu, a ja sam otišla u Ameriku.

Dok se bivši muž nije ponovo oženio na moje poruke i pitanja za dijete mi je odgovarao šuturo, bez ikakvih dubljih objašnjenja.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

A sad, od kako je ta žena, maćeha mom sinu, došla da živi sa njima sve se promjenilo, ta žena mi šalje i sinove slike, i opisuje mi kakav mu je bio dan. Kad je bolestan uvijek me zovne i prenese šta je ljekar rekao, te razgovore uvijek, ali uvijek završi rečenicom “Nemoj da brineš, biće on dobro. ”

sad3

Kad mu pošaljem garderobu obavezno ga slika da vidim kako mu stoji, javlja svaku njegovu ocjenu i obavezno se čujem sa djetetom 3,4 puta nedjeljno preko skajpa.

mobile-lifestyle-61-thumb800

Svjesna sam da je to sve zahvaljujući njenom trudu i volji i zahvalna sam joj do neba."

BONUS ISPOVIJEST

"Na fakultetu sam se zaljubio u djevojku koja je mi je fizički jako privlačna. Gledao sam ju dugo vremena i vidio kako uvijek dobacuje neke sarkastične fore i da se ljudi oko nje smiju i da je uvijek raspoložena.

sad-man

Kasnije sam joj čak i prišao i mi smo se počeli družiti i na kraju završili u vezi. Ona je i dalje bila vesela, uvijek me nasmijavala i nikad se nije na ništa žalila. Još uvijek je takva.

Ali jednom kad je prespavala kod mene, ja sam otišao u trgovinu ali zaboravio sam novčanik. Kad sam se vraćao po njega čuo sam kako plače toliko jako da ne znam kako je mogla disati. Pravio sam se da ne čujem i otišao. Kad sam se vratio pravila se da je sve u redu.

shutterstock-sad-man

Kasnije sam iz poruka na njenom mobitelu da ima jako problematičnu obitelj,milijun problema i da to skriva od svih prijatelja.Problem je što ja ne želim biti s nekim tko dolazi iz takve obitelji i nosi toliki teret u sebi. Planiram ju ostaviti jer me ta njena strana koju skriva totalno odbija."

BONUS ISPOVIJEST

Nevjerovatna ispovijest čovjeka, koji je žestoko platio pogrešan izbor u životu.

Jovan S. iz Zrenjanina htio je da se razvede samo nekoliko sati nakon venčanja.

- Upoznao sam Sanelu kad sam imao 30 godina, ona je imala 25. Završio sam bogosloviju i, bože zdravlja, trebalo je da postanem pop. Kako život nalaže, bilo je vrijeme i za svadbu. Poznavali smo se možda godinu dana, za to vrijeme nismo živjeli zajedno, a bili smo ok. Ona je tako bila malo koketa, ali meni je to prijalo, flertovala je sa mnom i sa svima, ali imao sam utisak da će se sve promijeniti onog momenta kad se vjenčamo. Djelovala mi je kao da joj nedostaje taj porodični mir da osjeti - objašnjava Jovan.
Naravno, organizovali su i svadbu.

- Sazvali smo rodbinu svu, njene rođake, moje. Imali smo mali incident prije venčanja, ali sve je to brzo prošlo. Ona se nešto bunila oko toga što uopšte pravimo svadbu, potpuno sumanuto, već je sve bilo ugovoreno. I ona je na sve pristala od starta. Šta je htjela, ne znam. Da li me je voljela, ne znam. Beba je bila na putu, a svadba se zalaufala. U podne smo rekli da, imali smo i divno venčanje u crkvi. Uz božju pomoć, vrijeme nas je poslužilo, stvarno je sve bilo kako Bog nalaže - priča Jovan svoju ljubavnu priču.

vjencanje

Foto:Facebook

Međutim, ubrzo je shvatio da nije sve kako treba.

Kako se narod opijao i veselio, tako je i ona nestala. Krenuo sam da je tražim zbog torte, nije je bilo. Pomislio sam da se fotografiše s nekim. Međutim, ništa. U WC-u - nije. Pitam kumu gde nestade, ona zbunjena, kaže nema predstavu, tu je negde. Onda sam izašao ispred restorana. Nema je. Odem iza, tamo, otkud znam, možda puši krišom, jer joj branim zbog trudnoće. A tamo, u jednim jedinim kolima parkiranim sam video, onako do stakla, beli materijal kako se pomera. Prišao sam, a ona, ona.. Ona se ljubila sa svojim drugarom. Ne znam ga dobro, rekla je da treba da ga zovnemo na svadbu... - objašnjava Jovan.
- Prvo nisam vjerovao svojim očima. Približavao sam se da provjerim da li dobro vidim. Vidim dobro, vjenčanica je to što se pomjera. On me je prvi primijetio. Skamenio se. I onda se ona okrenula. Gledala me, pa počela da plače. Ja sam samo stajao. Izašla je iz auta, pitao sam je šta to radi... a ona, ništa, ništa nije rekla, samo je ušla. Bilo je vrijeme za tortu, ušao sam, ali sam znao da treba da tražim razvod. Naša ćerkica danas ima 7 godina, moja žena joj puni glavu kako sam ja ovakav onakav. A prava istina je, eto, ta - završava svoju ispovijest za beogradske medije.

preuzmi-1

Foto:Facebook

Novi.ba

Ne propustite