"Skontala se naša dva društva, i ubrzo me direktno zvao na spoj. Pristojno sam ga odbila. Nastavili smo se družiti u društvu.."

Kiosk
"Skontala se naša dva društva, i ubrzo me direktno zvao na spoj. Pristojno sam ga odbila. Nastavili smo se družiti u društvu.."
..

Skontala se naša dva društva, i ubrzo me direktno zvao na spoj. Pristojno sam ga odbila.

828177-milioner-ls

Nastavili smo se družiti u društvu, nije ni smarao ni ignorirao, ponašao se prema meni kao i prema svima ostalima. I zaljubim se. Ne, nije to zato što ne trči za mnom i ne daje mi pažnju, već jer sam vidjela da je zapravo normalan i drag.

images

Pozovem ga navečer na piće. Čekam njegove reakcije, ali nije davao nikakve naznake osim prijateljskih. Jedva mu priznam, da bi mi rekao da je davno ohladio. U toj neugodi se pokušam našaliti da bi možda bilo drukčije da me nije odmah zvao na spoj, nego da smo se kroz ovo razdoblje upoznavali u društvu.

5a1f1cb0-7394-4cc7-bf4c-40d10a0a0a67-cura-242x140

Njegov odgovor je da prije mene tako i postupao, ali ne samo da je svaki put odbijen, nego su ga otvoreno znali krivit što je "glumio prijatelja" i nije se odmah postavio kao potencijalni dečko. Ne znam.

64476-tuzna-devojka-ls

Dugo sam sama, on je priznao da nikad nije ni imao djevojku. Očito je da se možemo zagrijat jedno za drugo, ali smo na kraju opet ostali sami i nesretni.

(Foto: Ilustracija)

Ne propustite