SVE JE DJELOVALO NORMALNO NA PRVI POGLED Trudnica nosila blizance, nije radila ultrazvuk, a onda otišla na porođaj! Ljekari su bili užasnuti viđenim!

Objavljeno:21.09.2019 - 23:17
A A A Times Arial

Smatra se da bi djevojčici dodatni udovi mogli da budu uklonjeni operacijom u Džaipuru. Indijka je rodila ćerku sa četiri noge i tri ruke pošto je bila spojena sa drugom bebom u materici.

trudnoca-nsl

Radžu, (24), nosila je normalno dječaka i djevojčicu, sve do petka i dolaska u bolnicu u Tonku u Radžastanu. Dečak se rodio zdrav, a na djevojčici su ostale dodatne noge i ruke koje su joj pokrivale grudi i stomak.

Ljekari veruju da je Radžu nosila trojke, ali da se jedna beba srasla na svojoj sestri. Dr Rohiteš Mena, hirurg koji je porodio bebe, rekao je: "Radžu je prirodno rodila blizance oko 02:46".

trudnica-1
- Muško dijete je normalno, ali žensko je slučaj spojenih blizanaca. Imala je problema sa disanjem. Stavili smo je na kiseonik podršku i vitalne funkcije su joj sada stabilne.

beba2

- Odvešćemo je u bolju bolnicu u Džajpuru radi daljeg liječenja i pedijatrijske hirurgije. Majka i muško dijete su u stabilnom stanju.
Izvor. alo.rs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!