IZGUBIO ŽIVOT DOK JE PROSIO DJEVOJKU Htio da joj pruži najromantičniju vjeridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO)

Ljubav
IZGUBIO ŽIVOT DOK JE PROSIO DJEVOJKU Htio da joj pruži najromantičniju vjeridbu, a onda se dogodila jeziva tragedija! (FOTO)
.

Stiven Veber i Keneša Antoin bili su na godišnjem odmoru u Tanzaniji. Odlučio ju je zaprositi pod vodom s ispisanim papirom u nepropusnoj vrećici, ali nije mu stigla reći 'da'.

Stiven Veber se tragično utopio dok je bio sa svojom djevojkom na odmoru iz snova u Tanzaniji. Njegova nesuđena verenica oprostila se od njega sa emotivnom objavom na Fejsbuku.

screen-shot-09-21-19-at-07-10-pm

Uz video snimak prosidbe, objavila je i njihove zajedničke fotografije.

- Ne postoje dovoljno prikladne riječi kojima bih mogla opisati kakva je predivna duša bio Stiven Veber - napisala je Keneša.

Na videu Stiven pliva, a u ruci drži ispisani papir u nepropusnoj vrećici.

screen-shot-09-21-19-at-07-08-pm

- Ne mogu dovoljno dugo držati dah da ti kažem sve što volim kod tebe, ali volim te sve više i više - pisalo je na jednoj stranici. Okrenuo je papir, a na drugoj stranici je pisalo: 'Hoćeš li, molim te, biti moja supruga?'. Zatim je izvadio i otvorio kutijicu sa prstenom. U pozadini se može čuti Keneša kako se srećno smije.

screen-shot-09-21-19-at-07-08-pm-001
- Pronaći ću te i udati se za tebe u idućem životu, jako te volim i uvijek ću te voljeti - poručila je Keneša u emotivnoj objavi nakon njegove sm.ti.

U komentarima objave od Stevena su se oprostili i mnogi poznanici.

- Bio je istinski prijatelj - napisao je jedan od mnogih.

screen-shot-09-21-19-at-07-11-pm
Okolnosti sm.ti još uvijek nisu poznate.
Izvor: alo.rs

Ne propustite