NEDJELJNI HOROSKOP: Ovaj znak će dobiti NOVČANI DOBITAK, a jedan će se posebno NAPATITI!

Kiosk
NEDJELJNI HOROSKOP: Ovaj znak će dobiti NOVČANI DOBITAK, a jedan će se posebno NAPATITI!
.

Horoskop sredinu septembra donosi velike promene i obilje poslovnih poslovnih prilika. Budite spremni za nove izazove. 

OVAN

Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati značajno poboljšanje finansija. Na ljubavnom polju možete da očekujete pozitivna dešavanja. Pred vama je faza iskrenosti sa voljenom osobom. Kada je u pitanju polje zdravlja očekuju vas manji problemi sa grlom, vratnim predelom kao i manje poteškoće sa štitnom žlezdom.

BIK

Izbjegavajte važne poslovne projekte u ovom periodu kako ne biste pravili neke veće greške. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta razočarenja na ljubavnom planu. Kada je u pitanju polje zdravlja bićete skloni brojnim problemima a najviše tegobama vezanim za glavobolju, oči i nesvesticu, pritisak.

BLIZANCI

Možete da očekujete da će vam neodlučnost po nekim važnim pitanjima predstavljati kočnicu oko poslovnog napredovanja. Na polju ljubavi vas očekuje neki tajni susret. Kada je u pitanju polje zdravlja možete u velikoj mjeri da budete skloni problemima sa psihom, depresijom, nesanicom i tome sl.

ljubavni-horoskopljubavni-horoskop

RAK

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na poslovnom polju. Bićete zadovoljni kolegijalnim odnosima. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas skladna situacija sa voljenom osobom. Na polju zdravlja su pred vama neki manji problemi koji mogu da budu vezani za noge, kolena i zglobove. Čuvajte se mogućih povreda.

LAV

Trebalo bi da vam se ukaže neka prilika na poslovnom planu. Mnogo toga vam se na poslu dešava u isto vreme. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete imati probleme sa zahlađenjem odnosa. Kada je u pitanju zdravlje, bićete skloni tegobama koje su vezane za kičmu, leđa, prijala bi vam masaža.

DJEVICA


Očekuje vas povoljan period u kojem nećete imati preterano veliki broj obaveza. Možete da očekujete pozitivnu fazu za ljubav, pogotovo za nove avanture i promjene. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka problemima sa gojenjem a možete biti i neumjereni u jelu i piću na neki način.

Nastavak na sljedećoj stranici --->>> 
 

Ne propustite