Otkrijte čaroliju raskošnog odmora i uživanja u luksuznom Bohinj Eco Hotelu - SLOVENIJA

Kiosk
Otkrijte čaroliju raskošnog odmora i uživanja u luksuznom Bohinj Eco Hotelu - SLOVENIJA
-

Ovaj luksuzni vrhunski hotel s 4 zvjezdice nalazi se u Bohinjskoj Bistrici uz rub Nacionalnog parka Triglav, na 6,5 km od Bohinjskog jezera i 20 km od jezera Bled. Eko hotel Bohinj oaza je mira i udobnosti. Gostima su na raspolaganju smještajne jedinice uređene u prirodnim materijalima. Iz jedinica se pruža pogled na Julijske Alpe. U okviru objekta također je dostupan besplatni WiFi.

7

Ovaj nagrađivani prvi eko hotel u Sloveniji otvoren je u lipnju 2009. godine. U sklopu hotela Bohinj na raspolaganju je stanica za punjenje električnih i hibridnih automobila. U hotelskom restoranu poslužuju se jela slovenske i međunarodne kuhinje te posebna vegetarijanska i niskokalorična jela pripremljena od domaćih namirnica s ekološkim certifikatom.

6

Sve sobe sadrže hipoalergijske tepihe te prozore od poda do stropa koje je moguće širom otvoriti. Također uključuju klima-uređaj, podno grijanje, TV ravnog ekrana, minibar, ogrtače i papuče.

5

Većina hotelskih soba nudi besplatan pristup vodenom parku površine 3500 m², u kojem su na raspolaganju unutarnji i vanjski bazen, vodeni tobogani te razne vodene atrakcije za djecu. Uz nadoplatu gosti mogu koristiti ekskluzivan wellness i spa centar na najvišem katu eko hotela Bohinj. Ondje su dostupne saune i bazen s panoramskim pogledom na okolicu.

3

U zimskim mjesecima moguće je uživati u raznim aktivnostima poput skijanja, klizanja na Bohinjskom jezeru, zimskog pješačenja, planinarenja na skijama, pješačenja na krpljama, zimskog jahanja i brojnih drugih. Hotel sadrži spremište za skijašku opremu. U blizini hotela smješten je adrenalinski park, a gosti se također mogu opustiti uz rafting, pješačenje i penjanje.

9

Hotel nudi uslugu najma bicikla i spremište za bicikle. U sklopu objekta na raspolaganju je privatno parkiralište pod nadzorom. Slap Savica udaljen je 10 km. Bohinjska Bistrica je odličan izbor za putnike koje zanimaju šetnja s djecom, aktivnosti na otvorenom i vodopadi.

10

Noćenje sa doručkom u superior sobi za dvije osobe platite samo 207 KM i uživajte u raskošnoj Sloveniji!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite