ATRAKTIVNA PLAVUŠA UHVAĆENA NA ODMORU: Kad se okrenula i pokazala lice, FANOVI OSTALI U ŠOKU!

Kiosk
ATRAKTIVNA PLAVUŠA UHVAĆENA NA ODMORU: Kad se okrenula i pokazala lice, FANOVI OSTALI U ŠOKU!
.

Kejti Prajs sigurno je jedno od najprepoznatljivijih lica šou-biznisa iz Velike Britanije. Skandaloznim potezima već godinama puni naslovne strane, a njena zavisnost od plastičnih operacija, nažalost, doživjela je vrhunac.

Pisali smo nedavno da je radila fejslifting i odlučila da ne sačeka da skine šavove, već je takva izlazila na ulicu i ponovo ustalasala javnost jer, zaista izgleda neprepoznatljivo, a fanovi je preklinju da stane sa operacijama, dok ona i sama priznaje da je pretjerala. Međutim, iako je Kejti već nekoliko puta obećavala da će stati sa zahvatima, uvijek ponovo poklekne.

Kejti je inače od svoje 16 godine u javnom poslu, kada je poslala svoje slike jednoj agenciji u Londonu, i tako je postepeno gradila karijeru dame sa naslovnih strana.

profimedia2

foto: Profimedia

Iako djeluje kao da joj je život med i mleko, daleko je od toga. Sa Garetom Gejtsom dobila je 2002. godine sina Harvija kome je dijagnostikovan autizam. Dječak teško hoda i sklon je morbidnoj gojaznosti, a iste godine kada je rodila sina, dijagnostikovan joj je i tumor, koji je, na svu sreću, uspješno otklonjen.

Kejti je kraljica rijalitija a u jednom od njih upoznala je Pitera Andrea sa kojim ima dvoje djece, međutim, njihova veza nije potrajala.

profimedia

foto: Profimedia

Kejti je nastavila samostalno i punom parom. Objavila je tri biografije, četiri romana pod različitim pseudonimima i nekoliko knjiga za djecu. Pored toga, ima svoju liniju veša i proizvoda za njegu kose.

Ne propustite