LAST MINUTE: Posjetite najpopularnije Crnogorsko ljetovalište i uživajte u dugim plažama i bogatom noćnom životu!

Kiosk
LAST MINUTE: Posjetite najpopularnije Crnogorsko ljetovalište i uživajte u dugim plažama i bogatom noćnom životu!
-

Sutomore je jedno od najpopularniji mjesta na Crnogorskoj obali. Planinski lanci u pozadini, široka pješčana plaža i otvoreno more su stvorili klimu kakva se samo može poželjeti, i ovde sezona traje od maja do oktobra. Sutomore pripada opštini Bar koja obuhvata preko 30 kilometara obale. Sutomore je odličano mjesto za odmor. Plaža je lijepo ogranizovana, a voda je čista. Uz plažu postoje brojni restorani, kafići, prodavnice…

4

Vila Fidelinka je smještena u mirnoj ulici u centru Sutomora. Nalazi 350 m od plaže,100 m iznad autobuske stanice, tačnije sa gornje strane magistrale, pedesetak metara puta je lagani uspon, neposredna blizina svih znamenitosti mjesta. Gostima su na raspolaganju četvorokrevetni, trokrevetni i dvokrevetni apartmani i sobe. Vila je pokrivena internet signalom, sobe imaju svoje kupatilo, tu je i veliki dvorišni prostor u okviru koga je mini tv sala i velika zajednička kuhinja.

3

Restoran konoba Akustik se nalazi na samom šetalistu 100m od mora, odlikuje nas prelijepi etno ambijent i vrhunska nacionalna i internacionalna kuhinja, kao i zvuci akustične muzike svako veče.

2

 

Šest noćenja na bazi polupansiona za jednu osobu platite samo 215 KM i uživajte u Vili Fidelinka!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite