"Prije dvije godine jedan učenik sa fakulteta koji je iz mog predmeta imao loše ocjene se zabavljao sa mojom ćerkom"

Objavljeno:11.09.2019 - 14:51
A A A Times Arial

"Prije dvije godine jedan učenik sa fakulteta koji je iz mog predmeta imao loše ocjene se zabavljao sa mojom ćerkom, uhvatio se nje jer misli otac joj je profesor, pa će položiti. 

Propratio sam tu vezu, to su bili pokloni, leijpe riječi, izlasci, vođenje u bioskop, u luksuzne restorane, ma to je bila veza kakvu svakav mladi par sanja. 

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Nije mi se to u samom startu sviđalo, znate onaj roditeljski instinkt da tu nešto nije u redu. Bio sam i u pravu, kad sam ga video slučajno u jednom parku sa nekom drugom djevojkom, a tek kad sam ga oborio. 

Jao da ste vidjeli reakciju, a poslije svega toga on više nije poznavao moju ćerku. Kada mu je to propalo i kad je shvatio da mora da se uzme knjiga u šake i da se uči i kad je položio kod mene, pred svima koji su isto bili na popravnom sam ga ponizio uz riječi:

student

 ''Bravo (ime) , drago mi je da si shvatio da za dobru ocjenu nije dovoljno da se spanđaš sa ćerkom profesora, nego da učiš'', hahahahaha kakvu je facu napravio ja mislim da je poželio da ga proguta crna zemlja. "

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!