Posjetite Mostar i doživite kulturno-historijski mozaik! Udobni motel Deny čeka na Vas!

Kiosk
Posjetite Mostar i doživite kulturno-historijski mozaik! Udobni motel Deny čeka na Vas!
-

Motel „Deny“ je porodični motel smješten u srcu Mostara, samo 50 metara udaljenosti od Starog grada, nadomak Starog mosta. Motel uspješno djeluje od 2007. godine, te ima odličja motela sa tri zvjezdice. Lijepo uređene sobe motela Deny su suvremenog i orijentalnog stila koji nude ugodan i prozračan ambijent. Raznovrsnost boja daju posebnu notu šarma sobama, a Vaš boravak u Mostaru će zasigurno učiniti ugodnim. Pojedine sobe imaju i balkon sa predivnim pogledom na staru jezgru grada i okolne planinske vijence.

2

Naša preporuka je da se prepustite ambijentu i uživate u udobnosti prostranih soba Motela Deny, opremljenih kablovskom TV, mini barom, bežičnom internet konekcijom, klima uređajem, te vlastitom kupaonicom s tušem. U okviru objekta gosti mogu degustirati domaća vina i rakije vrhunske kvalitete. U ponudi se nalaze i autentični, orginalni suveniri u proizvodnji lokalnih zanatlija, kao i domaći hercegovački med, 100% organska proizvodnja. Na zahtjev gostiju moguće je zakazati termin za relax masažu, parcijalnu ili cijelog tijela, kao i tretman barsi ili ayruvedsku masažu.

3

Po dolasku dočekat će Vas ljubazno osoblje koje Vam je na raspolaganju za sva pitanja kojA imate, zatražite besplatne mape grada i počnite istraživati Mostar, njegove prirodne ljepote i historijske znamenitosti. Bez obzira da li putujete poslovno ili turistički, s prijateljima, porodicom ili sa partnerom, nećete se pokajati ako izaberete motel „Deny“. Kontaktirajte  nas i rezervišite Vašu sobu već danas.

4

 

Izaberite jedno ili dva noćenja sa doručkom za dvije osobe i uživajte u bajkovitom Mostaru!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite