"Zakasnio sam na noćni autobus, a bilo mi mnogo da čekam prvi redovni, para za taksi nisam imao i jedino mi ostalo da pješačim do stana što je dobrih sat i po hoda...."

Objavljeno:09.09.2019 - 13:57
A A A Times Arial

Zakasnio sam na noćni autobus, a bilo mi mnogo da čekam prvi redovni, para za taksi nisam imao i jedino mi ostalo da pješačim do stana što je dobrih sat i po hoda.
 Tu na Karaburmi sam hvatao prečice kroz neke parkiće i u ulici Salvadora Aljendea iskoči mi neki lik, očigledno nar*omančina raspala, sa no.žem u ruci i zahtjevom da mu dam mobilni ili pare. 

muskarac
Kako novac nisam imao kažem mu da mu ne dam mobilni pa tačno da me tu na licu mjesta sredi, on zapeo daj mobilni pa daj mobilni i ja onako od bijesa uhvatim mobilni, bacim ga na zemlju i ugazim ga skroz, smrskao sam ga do neprepoznatljivosti. 
Lik me gleda i kaže mi ”Pa brate, što uradi to? Taman sam mislio da te pustim”. Ja izvadim kartice iz mobilnog i bacim ga prema njemu i kažem ”Evo ti sad mobilni, j*bo te on”.
 Ne znam kako je lik saznao ko sam i gdje živim, ali mi je u sandučetu ostavio 200 eura i napisao cedulju ”Ovo ti je za mobilni”. Oduševio me!

BONUS ISPOVIJEST:

"Primijetila sam da mama krije nešto u laptopu. Kad me vidi preklapa ga o odlazi, unervozi se kao da nešto krije. 

Ušla sam da vidim šta krije bio je zaključan. Tata je pozvao nešto da pomogne a moja mama zaboravila da isključi laptop i ja sam ušla u sobu jer me kopkalo šta to krije i ona se nije odjavila sa profila ušla sam na njen mesendžer i vidjela sam da mama vara tatu suze su mi krenule. 

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-in-front-of-window-sla7mp3ie-thumbnail-full14

Sada kad znam da se mama viđa sa ljubavnikom prije posla počinjem da je mrzim, ne znam kako da tati kažem da sam otkrila da mama ima ljubavnika. 
Imao infarkt prošle godine pa brinem se za tatino zdravlje kako bi podnio to.

sad3

Šta da radim zbunjena sam"

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA