SLIKE KOJE ĆE VAM SLOMITI SRCE I VRATITI NADU U BOLJE SUTRA: Ova beba je rođena sa deformisanom usnom i nepcem, a kada vidite šta su roditelji uradili za nju... LJUBAV PREMA DJETETU JE NEŠTO POSEBNO!

Objavljeno:08.09.2019 - 11:18
A A A Times Arial

Nakon što su saznali da je trudna, Sara Heller i Chris Eidam su jedva čekali da postanu roditelji i vide svoju bebu.

Međutim, tijekom trudnoće, doktor im je rekao da fetus ima deformaciju nepca i gornje usne koja će djetetu otežavati život i možda uzrokovati druge zdravstvene probleme.

croppercapture12

Pitao ih je žele li zadržati bebu ili se odlučiti za pobačaj, no mladi par nije razmišljao ni trenutak. Htjeli su bebu.

croppercapture13

Sara i Chris su prihvatili činjenicu da će njihovo dijete izgledati drugačije te obećali pružiti mu medicinsku pomoć i naravno bezuvjetnu roditeljsku ljubav.

croppercapture16

Porođaj je prošao vrlo dobro, a novopečeni roditelji su na Facebooku ponosno podijelili slike svoga sinčića. Bili su oduševljeni kad su vidjeli kako drugi ljudi pozitivno reagiraju na njihovog Brodyja.

Jednom im je konobar u restoranu donio ček od 1000 dolara umetnut u presavijeni list papira na kojemu je pisalo “Za vašu prelijepu bebu”. Rekao im je da je to poklon jednog od gostiju restorana.

croppercapture15

Mladi roditelji su odlučili taj novac iskoristiti za operaciju kojom je Brodyju rekonstruirana gornja usna. Zahvat je bio vrlo uspješan, a u nastavku možete pogledati kako je Brody izgledao prije i godinu dana nakon operacije. 

croppercapture18

croppercapture17

Novi.ba/Virealno