FEDERER JE SIN POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA, TAJNA JE IZAŠLA NA VIDJELO: Gledamo i ne možemo se načuditi (FOTO)

Kiosk
FEDERER JE SIN POZNATOG SRPSKOG PJEVAČA, TAJNA JE IZAŠLA NA VIDJELO: Gledamo i ne možemo se načuditi (FOTO)
.

Roger Federer je u svojoj karijeri ostvario mnogo uspjeha. 

federer

federer

Osvojio je 20 Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji, što je najviše u historiji muške konkurencije. Također, Federer je jedan od osmorice muških tenisera koji su u svojoj karijeri osvojili sva četiri Grand Slam turnira u pojedinačnoj konkurenciji. Uz Agasija, Connorsa i Nadala jedini je tenisač koji je Grand Slamove osvojio na tri različite podloge (zemlja, trava i tvrde podloge). 

shock-roger-federer-retired-against-john-millman

Internetom kruži urnebesna fotografija na kojoj je prikazana dugo čuvana tajna Rogera Federera o tome ko mu je otac.

roger-federer-wikimedia-cc-900x580

 

Sudeći po ovoj fotografiji, tu dileme nema, to je legendardni srpski pjevač Nino Rešić. 

Pogledajte samo slike njih dvojice iz mladosti i sve će vam biti jasno!

federer-nino-resic-1000x0

- Da li je Federer zapravo Ninov davno izgubljeni sin, rođen iz tajne veze sa djevojkom iz Švajcarske kada je Nino imao 17 godina? Mislite o tome, piše iznad ove urnebesne slike.

Podsjećamo, Amir Rešić, poznatiji kao Nino je bio bosanskohercegovački i srbijanski pjevač. Rođen je u Bosanskoj Dubici 22. januara 1964, a ovaj svijet je napustio  u Bijeljini 18. oktobra 2007. od posljedica perforacije gušterače, izazvane dugogodišnjim alkoholizmom. 

1

2

Početkom rata odlazi u Srbiju, gdje je i počeo vlastitu karijeru. Proslavio se hitom Zorana Matića iz 1993. "Što mi noći nemaju svanuća".

3

4

Niz godina snimao je za ZAM produkciju, a poznatije pjesme su mu: "Šta ću mala s tobom", "Udahni duboko", "Zaćutale sve gitare", "Tvoje oči" i dr.

Ne propustite