Provedite savršen odmor na prekrasnim plažama u Baškoj Vodi u hotelu Croatia 4*!

Kiosk
Provedite savršen odmor na prekrasnim plažama u Baškoj Vodi u hotelu Croatia 4*!
-

Dobro došli u Bašku Vodu, u podnožje veličanstvenoga masiva planine Biokovo, na zapadni dio Makarskoga primorja, u Dalmaciju, na hrvatsku obalu Jadrana!

2
Baška Voda, nekadašnje naselje težaka i ribara, trgovaca i pomoraca, radom vrijednih domaćina pretvorena je u suvremeno turističko mjesto sa svim sadržajima i obilježjima maloga mediteranskoga gradića.

1

Dobar odmor garantuju obiteljske kuće ispunjene toplinom i gostoljubivošću, visokokvalitetni udobni hoteli okrunjeni zlatnim zvjezdicama i kampovi. Vječni izvor pjesničkoga nadahnuća i divote života, more zove na uživanje u sretnim trenucima koji ostaju zauvijek u srcima i očima zaljubljenih u život.

4

Opustite se i zaboravite sve brige u hladu palmi i borova, u laganoj šetnji uz more, u društvu onih koji Vas vole. Udahnite zdravlje punim plućima i zaronite u mirise rose na iglicama borova, listu loze, maslina i palmi, te otkrijte zašto je davno zapisano da ovdje i čovjek na umoru ponovno oživljava!

3

 

Izaberite jedno noćenje u Double sobi za dvije osobe sa doručkom u Hotelu Croatia 4* po odličnim cijenama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite