KOLEGA JE PRIJETIO DA ĆE JE UBITI: Bila je simbol 80- ih, a onda je potpuno nestala sa scene! EVO KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)

Kiosk
KOLEGA JE PRIJETIO DA ĆE JE UBITI: Bila je simbol 80- ih, a onda je potpuno nestala sa scene! EVO KAKO DANAS IZGLEDA! (FOTO)
.

Gordana Adamov kojoj je popularni voditelj Milorad Ilić Minimaks dao nadimak Lepa Lana bila je jedna od popularnijih pjevačica bivše Jugoslavije.

Bila je vlasnica mnogih hitova i pandan Lepoj Breni, onda je krajem 80 ih nestala sa javne scene.

“Te davne 1983. godine snimila sam svoj prvi album ‘Ja sam Lana’, a za to je najzaslužniji Milutin Popović Zahar, koji me je i otkrio. On se posvađao sa Lepom Brenom i ‘Slatkim grehom’, prekinuo saradnju s njima, pa je kao pandan Lepoj Breni otkrio mene, a nadimak Lepa Lana dao mi je pokojni Minimaks. Poslije prvog albuma i uspeha koji sam doživjela, povukla sam se sa javne scene, a najveći razlog tome bile su otvorene prijetnje kolege koji je rekao da će ubiti i mene i moje dijete ako ne prestanem da snimam albume. Taj čjovek mi je otvoreno prijetio, a sada kada se sretnemo, on je sav divan, čak me i zagrli. Jednostavno, nisam trpila autoritete, imam stav i karakter koji nije mogao da podnese naređenja. Sve sam prekinula i otišla u Ameriku”, rekla je jednom prilikom Gordana Lana Admov.

gordana

Njena pojava trabalo je da zasjeni slavu Lepe Brene i od nje napravi glavnu konkurenciju. Njih dvije bile su odličnim odnosima.

 Pjevačica, iako nikada više nije izdala album, nije prestala da pjeva.

Ne propustite