Specijalna ponuda HBL Laboratorije: Test intolerancije na hranu i analiza hormona štitne žlijezde

Kiosk
Specijalna ponuda HBL Laboratorije: Test intolerancije na hranu i analiza hormona štitne žlijezde
-

Intolerancija na hranu je odgovor probavnog sistema na nemogućnost probave pojedinih sastojaka iz hrane i ona ne uključuje imunološki odgovor organizma.  Ona se javlja u slučajevima kada pojedina hrana iritira probavni sistem osobe ili je probavni sistem ne može adekvatno razgraditi. Imate problema sa probavnim sistemom, respiratornim sistemom, glavobolje, slabost, lošom koncentracijom ili depresijom?

2

Sve su to najčešći simptomi intoleracije na hranu. Rijesite ih se te uradite test intolerancije po super cijeni u HBL Laboratoriji. Hormoni štitne žlijezde učestvuju u metabolizmu ćelija. Njihovom aktivnošću, povećava se i aktivnost drugih žlijezda sa unutrašnjim lučenjem, odnosno lučenje insulina, glukokortikoida…

2 

Štitna žlijezda, kao i većina endokrinih žlezda, kontroliše u manjoj ili većoj mjeri, rad cjelokupnog organizma. Uslijed različitih oboljenja, koja mogu biti urođena ili stečena, njene funkcije su poremećene.

3

Ispitivanje stanja štitne žlijezde u osnovi podrazumjeva ultrazvuk štitne žlezde i provjeru nivoa TSH (tireostimulirajućeg hormona) u serumu. Ukoliko se uoče bilo kakve promjene, dalja ispitivanja se proširuju u određenom pravcu, prema procjeni Vašeg endokrinologa.

4

Samo nevjerovatnih 49 KM platite test intolerancije na hranu i riješite se dugogodišnjih tegoba, analizu hormona štitne žlijezde!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite