TRODNEVNA DIJETA ZALUDILA SVIJET: Nikad brže do minusa na vagi! Napokon ćete stati u vaše omiljene farmerke

Magazin
TRODNEVNA DIJETA ZALUDILA SVIJET: Nikad brže do minusa na vagi! Napokon ćete stati u vaše omiljene farmerke
.

Trojna dijeta je kratkoročni plan prehrane koji tvrdi da će vam pomoći da izgubite do deset kilograma u vrlo kratkom vremenu. Nedavna studija pokazala je da gubitak težine zauzima prvo mjesto u popularnosti među novogodišnjim rezolucijama. Ako ste dio ove statistike, možete probati ovu dijetu da biste se osloboditi viška kilograma jedući hot-pasa i sladoled!

Plan obroka za 3-dnevnu vojnu dijetu.

Zašto je toliko popularna

Jedno od najatraktivnijih pravila ove prehrane je da traje samo 3 dana. Tvrde da možete izgubiti do 10 kilograma u vrlo kratkom vremenu! Te rezultate možete postići samo ako točno slijedite plan prehrane.

Još jedna činjenica je da je ova dijeta vrlo lako slijediti. Ne morate brojati kalorije i kupiti dugačak popis stvarno skupih dodataka. Dijeta zahtijeva sastojke koje možete pronaći u vašoj najbližoj trgovini.

Navodno ćete postati mršavi, jer je militarna dijeta usmjerena na poticanje vašeg metabolizma. Smanjenjem unosa kalorija tijekom kratkog razdoblja odstranit ćete masnu masu. Ali to nije tipična prehrana za gladovanje. Niska je kalorija, ali pruža vam energiju koja vam je potrebna da biste imali produktivan dan. To uključuje zdrave masti, ugljikohidrate, proteine.

Prvi dan

d

Doručak

Pola grejpfruta, kriška tosta s dvije kašičice putera od kikirikija, kafa ili čaj.

Ručak

Pola šolje tunjevine, kriška tosta, kafa ili čaj.

Večera

80 grama bilo kog nemasnog mesa ili piletine, šolja graška, pola banane, mala jabuka i šolja sladoleda od vanile.

Drugi dan

d1

Doručak

Jaje, pola banane, kriška tosta.

Ručak

Šolja svežeg sira, tvrdo kuhano jaje i pet slanih krekera.

Večera

Dvije viršle (bez hljeba), šolja brokula, pola šolje rendane mrkve, pola banane, i pola šolje sladoleda od vanile.

Treći dan

d2

Doručak

Kafa ili čaj s jednom do dvije kašičice zaslađivača, pet slanih krekera, 26 grama sira i jedna manja jabuka.

Ručak

Tvrdo kuhano jaje i jedna kriška tosta.

d3

Večera

Šolja tunjevine, pola banane i jedna šolja sladoleda od vanile.

Vodu možete da pijete koliko god želite, a ako se strogo pridržavate dijete možete da izgubite do četiri kilograma. Ipak, još jednom naglašavamo, prije nego što se upustie u ovo “mučenje” konsultujte se s ljekarom.

 

 

Ako želite postići bolje rezultate, slijedite prehranu 3 dana i zatim konzumirajte normalnu hranu za sljedećih 4 dana. I, nemojte prejedati tijekom tih 4 dana ako ne želite povratiti težinu. Ponovite Millitary Diet nekoliko tjedana za redom dok ne postignete svoj cilj. Preporuča se da držite ovaj plan prehrane za cijeli mjesec.

Napravite naviku da započnete dan s čašom vode. Pijte dvije čaše vode prije svakog obroka. Voda se puni, smanjuje apetit i pomaže vam da se osjećate puni duže. Ne zaboravite na pitku vodu za piće tijekom 4 dana jedenja normalne.

Pronađite svog prijatelja dijete kako biste kontrolirali i motivirali jedni druge! Ako to učinite, vjerojatnije ćete imati uspjeha.

d4

Ozbiljno ograničavanje kalorija nije pogodno za sve. Uvijek je dobro posjetiti i posavjetovati se s liječnikom prije nego što isprobate svaku novu dijetu. Bez obzira je li dijeta prava za vas ovisi o vašem zdravlju i preporukama liječnika.

Što mislite o militarističkoj prehrani? Jeste li  pokušali?

Ne propustite