Oaza mira i relaksacije u prvom i jedinom ALL INCLUSIVE centru u Bosni i Hercegovini - S.R.C. Ajdinovići!

Kiosk
Oaza mira i relaksacije u prvom i jedinom ALL INCLUSIVE centru u Bosni i Hercegovini - S.R.C. Ajdinovići!
-

Pozivamo Vas da uz svoje najmilije u potpuno prirodnom ambijentu osjetite otkucaje našeg S.R.C.A. Novootvoreni Sportsko-Rekreativni Centar Ajdinovići – S.R.C.A svojom ponudom usluga stvara najbolje uslove svojim klijentima u oblasti sporta, rekreacije i rehabilitacije te prati tempo današnjeg življenja.

2

S.R.C.A se nalazi nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla u istoimenom mjestu Ajdinovići na području opštine Olovo. Kompleks je sagrađen 2016.godine a zbog sportskih terena i raznovrsnog sadržaja u kojem naši gosti imaju priliku uživati smatra se jednim od najatraktivnijih i najpopularnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini.

3

Svakodnevno Vam pripremamo kvalitetnu ponudu i program da Vaši dani budu ispunjeni mirom i zadovoljstvom te da uživate u bogatom sportskom i kulturno-edukativnom sadržaju. Posebno smo ponosni na sadržaj za dječiju zabavu, gdje djeca u sigurnom i veoma privlačnom ambijentu obogaćuju svoje djetinjstvo.

4

 

Izaberite dva noćenja u HOTELU ili HOSTELU uz ALL INCLUSIVE uslugu!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite