FARUK IZ ISTANBULSKE NEVJESTE OŽENIO 20 GODINA MLAĐU, RAZVEO SE OD NJE, PA POČEO PJEVATI: Kad vidite kako izgleda u stvarnom životu, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Kiosk
FARUK IZ ISTANBULSKE NEVJESTE OŽENIO 20 GODINA MLAĐU, RAZVEO SE OD NJE, PA POČEO PJEVATI: Kad vidite kako izgleda u stvarnom životu, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)
.

Glavni glumac iz serije "Istanbulska nevjesta" Özcan Deniz  u tajnosti se prošle godine oženio za Feyza Aktan, koja mu je rodila i sina.

5aa8d26967b0a91c3094dd40

Razvod od 24 godine mlađe supruge Feyze slavnom glumcu Özcanu Denizu donio je još puniji račun. Gdje god da se pojavi žene ga slijede i slušaju njegove koncerte, a mnoge se penju na pozornicu kako bi zvijezdi iz serije "Istanbulske nevjeste" bile bliže. On osjeća da je sada na valu pa se vraća glazbi, svojoj prvoj ljubavi koja će mu donijeti još milijuna...

Po završetku snimanja serije “Istanbulska nevjesta“ koja je završila prošloga mjeseca, Özcan Deniz vratio se, nakon duže stanke, svojoj pjevačkoj karijeri.

 Tako će ovoga ljeta održati niz koncerata u luksuznome ljetovalištu na Sjevernome Cipru, koji je poznata kockarska destinacija bogatih Turaka, mediteranski Las Vegas. Na nedavnim koncertima opokolile su ga obožavateljice i probale se popeti na pozornicu, a on mora dodatne zaštitare jer ga, gdje god se pojavi, obožavateljice zaluđeno vrebaju. Serija “Istanbulska nevjesta“ ovoga se proljeća počela prikazivati i u Izraelu, gdje je toliko popularna da su turističke ture koje obilaze lokacije snimanja serije rasprodane nekoliko mjeseci unaprijed. Izraelske novine Haaretz tim su povodom objavile vijest “Vratili su se Turci i svi su u njih zaljubljeni”.

faruk1

faruk2faruk2

Özcan Deniz održao je u travnju dva rasprodana koncerta u Tel Avivu pred 11.000 obožavateljica kojima je cijena karta od 2000 kuna bila prava sitnica. Prema pisanju turskih medija, njegov je honorar bio okruglih milijun dolara, a pratila ga je i partnerica iz serije, glumica Aslı Enver koja je svoj kratki izlazak na binu naplatila gotovo jednako.  U domovini im Turskoj, povela se oko njihova putovanja u Izrael žestoka rasprava, čak se pisalo i o jednoj prijetnji smrću, no to ih nije omelo. Po povratku iz Izraela, Özcan je, tada još supruzi, Feyzi poklonio luksuzni automobil marke Jeep. Ovih dana snima i novu reklamnu kampanju za tursku industriju namještaja Idaş. Čini se, da je nakon gentlemenski odrađenog razvoda, slobodan i poželjniji nego ikada, sa statusom novog seks simbola Mediterana, a nedavno je spomenuo i turneju Sjedinjenim Američkim Državama.

faruk3

Ne propustite