Šef je napao zbog neobrijanih nogu, njezin odgovor ga odmah ušutkao

Kiosk
Šef je napao zbog neobrijanih nogu, njezin odgovor ga odmah ušutkao
.

Jedna se žena na Redditu ispovjedila o bizarnoj situaciji koju je imala na poslu. Tvrdi da ju je šef pozvao na razgovor nakon što su mu kolege rekle da se ona ne depilira po nogama.

depilacija2

"Pozvao me je i rekao da moramo razgovarati o higijeni. Odmah sam pocrvenjela i pitala ga o čemu se radio. On mi je rekao da su se kolege požalile na moju higijenu jer ne brijem noge te da su dlakave noge protivne standardima naše firme. Bila sam šokirana. Pitala sam ga kakve veze imaju higijena i brijanje nogu, a onda sam mu postavila pitanje koje ga je potpuno ušutkalo: Brijete li vi svoje?" kaže neimenovana žena na Redditu.

depilacija2

Kasnije je otišla razgovarati sa svojim HR-om.

depilacija1

Na Redditu se potom razvila ozbiljna rasprava o tome je li ženska depilacija dio higijene. Budući da živimo u vrijeme kada Emily Ratajkowski bez problema pozira s dlakama ispod pazuha, mnogi smatraju da su ženske dlake prihvatljive i da svaka žena treba sama izabrati hoće li ih uklanjati ili ne. Drugi, pak, misle da argument da muškarci ne depiliraju svoje noge nije na mjestu jer muškarci ne pokazuju noge u kratkim hlačama.

Novi.ba/Index

Ne propustite