ISPOVIJEST

"Juče sam na desetogodišnjici mature vidio nju"

Objavljeno:19.08.2019 - 10:49
A A A Times Arial

"Juče sam na desetogodišnjici mature vidio nju, nakon deset godina. I dalje je prelijepa kao san. 

sad-man

Napustio sam naš grad, po završetku škole. Menadžer sam mercedesa za evropsko tržiste, uspio sam u životu.I dok su svi nešto morali reći o sebi shvatio sam da su svi propali i nezadovoljni socijala život, bez fakulteta, neki su se i razveli.

sad-man-unsplash

Onda sam došao na red i umjesto da se pohvalim uspjehom, rekao sam “Imam kćerku zove se Slađana dobila je ime po djevojci koju sam volio, a nikada joj to nisam rekao, bio sam kukavica… Moja kćerka je moje jedino i najveće blago..”

sad-man

Dobacila je opasne su izgleda Slađane-ne znajući da je ona ta.

Posao nisam ni spomenuo, samo sam rekao gdje živim i radim.Jedva sam čekao da ona dođe na red da čujem sve. Želio sam znati koliko djece ima, sa čim se bavi, a onda ...

sad-man

Psihijatrica, nije se nikad udala, nema djecu, završila je dva fakulteta.. A ja sam se oženio mislći da će se udati za dečka sa kojim je bila u dugoj vezii.. I tako ona je sama, a ja u pogrešnom braku, a volim je.."

sad-man

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!