OVO SVAKA ŽENA OBAVEZNO TREBA PROČITATI: Ako vaš muž ne donosi novac, a vi se trudite da zaradite za sve – nemate muškarca, imate komšiju! Da li je vaš partner topli i simpatični facebook prijatelj, osoba po stepenu bliskosti slična taksisti ili ...

Kiosk
OVO SVAKA ŽENA OBAVEZNO TREBA PROČITATI: Ako vaš muž ne donosi novac, a vi se trudite da zaradite za sve – nemate muškarca, imate komšiju! Da li je vaš partner topli i simpatični facebook prijatelj, osoba po stepenu bliskosti slična taksisti ili ...
.

Odrediti da li imate muškarca je vrlo lako. ​Već treću godinu odgovaram na pitanja djevojaka u petak, i sve ovo vrijeme brine me jedan momenat.

​U suštini ima tri vida pitanja.

Prvi – nemam muškarca, osećam se loše i strašno, umorila sam od borbe za život, plus svi me vrijeđaju, šta da radim, gdje da nađem muškarca?

Drugi – imam muškarca, ali svi me vrijeđaju, umorila sam od borbe za život, osjećam se loše i strašno, šta da radim?

Treći – imam muškarca, ali taj muškarc me vrijeđa, osjećam se loše i strašno, umorila sam od borbe za život, šta da radim?

djevojka-tuzna

Pitanje terminologije

Izgleda, kao da se radi o različitim situacijama. U prvom slučaju, problem je jasan – nema muškarca. Niko ne pomaže, niko ne zastupa, niko ne teši. Zbog toga je loše i strašno.

U drugim slučajevima postoji muškarac, tj. podrazumijeva se da taj problem ne postoji kod čoveka. Već neki drugi.

A čoveku je loše i strašno iz nekog drugog razloga. Da, taj problem nema čovjek, ovo je drugi slučaj.

Na taj način, situacija „loše i strašno“ raspada se na tri slučaja.

Loše i strašno, jer nema muškaraca.

Loše i strašno, jer muškarc postoji, ali ne radi ništa.

Loše i strašno, jer muškarc postoji, i čini loše i strašno.

Ako su sve tri jednačine korektne, i pri tome se kod njih prvi dio poklapa, to znači da su drugi dijelovi ovih jednačina međusobno jednaki.

tuzna

„Postoji muškarac, ali je i dalje loše i strašno“ i „postoji muškarac, i zbog toga je loše i strašno“ – jednako je „nema muškarca“.

Ovo nisu tri različita slučaja. Ovo je jedan isti slučaj i on je opisan prvom jednačinom.

Nema potrebe da se pravi šuma i umnožava suština.

djevojka-tuzna

Ako se osjećate loše i strašno, to znači da nemate muškarca. U terminologiji se potkrala greška.

Ako vaš muž ne donosi novac, a vi se sami trudite da zaradite za sve – nemate muškarca. Imate komunalnog komšiju koji odnosi hranu iz vašeg frižidera.

Ako vaš sustanar zarađuje tačno za sebe, a vi se trudite sami da se prehranite – nemate muškarca. U vašoj kući besplatno se gosti poznanik.

Ako vam je hitno i očajnički potreban novac, a vaš dečko veselo odgovara da svako ima teško vrijeme i sve će doći na svoje mjesto – nemate muškarca. Imate prijatelja, i to čak ne baš bliskog.

djevojka-place-tuzna-pexels

Ako imate srčani napad, a vaš voljeni telefonom komanduje „hitno idi kod doktora“ – nemate muškarca. Imate toplog i simpatičnog fejzbuk prijatelja.

​Ako plačete, a vaš voljeni savjetuje da se ne nervirate zbog gluposti i ne štetite sami sebi – nemate muškarca. Po stepenu bliskosti to je približno taksisti.

zena-tuzna

Ako čovjek ima mušku anatomiju, čak i s vremena na vrijeme je koristi sa vama – to se ne zove „imate muškarca“.

Odrediti da li imate muškarca je vrlo lako. Ako ga imate, onda vam nije ni loše, ni strašno.

Novi.ba/Bebamur/Foto: Profimedia

Ne propustite