ISPOVIJEST

"Bili smo u vezi više od 5 godina, vjerili se, a onda je ona na dan vječanja..."

Objavljeno:14.08.2019 - 18:31
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Bili smo u vezi preko 5 godina, vjerili se, a onda je ona na dan vječanja NESTALA iz mog života. 

register-wedding-venue

Nedjelja, negdje oko 10 ujutro, ja spreman, rodbina i prijatelji se već počeli skupljati u dvorištu, kad stiže mi SMS poruka od brata moje vjerenice OPROSTI U MOJE I IME MOJE PORODICE, ALI MOJA SESTRA JE ODLUČILA DA SE NE UDA ZA TEBE… mislio sam da se šali sa mnom, jer je poznat po takvim morbidnim šalama, odmah sam pozvao moju vjerenicu, ali bila je nedostupna. 

sunset-hands-love-woman-696x465

Tada sam pozvao njenog brata i on mi je rekao da je rano ujutro kod njegove sestre došao njen najbolji drug, otvorio dušu i priznao da je voli i da je ta ljubav mnogo veća od prijateljske… očigledno i ona je prema njemu osjećala isto. 

depositphotos-219697280-stock-video-sad-desperate-man-crying-in

Ubrzo su se vjenčali i žive u zaista skladnom braku, baš su sretni. Ja se još nisam oporavio od nanesene sramote i bola, zaista velika bol. 

Šta da vam kažem ČUVAJTE SE NAJBOLJIH PRIjATELJA, jer ja sam najbolje osjetio da prijateljstvo između muškarca i žene nikada nije samo prijateljstvo!"

BONUS ISPOVIJEST:

"Prije par godina moja prijateljica se udala za nekog, malo je reći, smiješnog dečka. 

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01

Uvijek je bio nebitan, nizak, mali, mršav, ružan... Čestitala sam joj i poželjela sve najbolje, al sam u sebi razmišljala kako je totalno uništila život pored njega. 

cs-6-signs-your-uncontrolled-crying-is-pseudobulbar-affect-not-depression-722x406

Bio je poljoprivrednik i seoski stočar. Nakon godinu dana, ona se porodila, rodila mu je kćerku. Nakon porođaja izgubila je par prednjih zuba, i imala nekih 15 kilograna viška. 

sad-alone-crying-girl-on-bedsad-alone-crying-girl-on-bed

Ja sam se u međuvremenu udala za lijepog, zgodnog, jako privlačnog dečka. Rodila mu dijete I dobila nekih 7 kilograma viška. Nju je njen muž tretirao kao kraljicu, njihova ljubav se iz daleka vidjela. 

cry-woman-6

Dok je mene moj izbegavao na široko, i rekao mi da sam debela. Čini mi se da sam ja svoj život uništila a ne ona. Sad joj zavidim."

girl-face-brown-hair-pretty-medium-hairstyles-sad

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA