Ne propustite posjetiti Beč - grad mnogostrukih priča, nevjerovatne historije i bogate arhitektonske baštine!

Kiosk
Ne propustite posjetiti Beč - grad mnogostrukih priča, nevjerovatne historije i bogate arhitektonske baštine!
-

Hotel Ibis budget Wien Sankt Marx nalazi se u 3. bečkom okrugu, na 2 minute hoda od autobusnog kolodvora Erdberg i istoimene postaje podzemne željeznice. U sklopu ovog objekta, udaljenog 10 minuta vožnje podzemnom željeznicom od centra grada, gostima su na raspolaganju moderne sobe s besplatnim klima-uređajem i TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima.

2

Besplatni bežični pristup internetu dostupan je u cijelom objektu Ibis budget Sankt Marx. Svaka smještajna jedinica uključuje kupaonicu s tušem i WC-om.Bogat švedski stol za doručak poslužuje se radnim danima između 06:30 i 10:00 sati, a vikendima i praznicima od 07:00 do 10:30 sati. Za lijepa vremena gosti se mogu opustiti na terasi.U hotelu su na raspolaganju i prodajni automati s raznim pićima i laganim zalogajima.

4

Gosti mogu besplatno koristiti računala s internetom u hotelskom salonu.Do autoceste A23 može se doći za 5 minuta vožnje.03. Landstraße je odličan izbor za putnike koje zanimaju ugođaj, šetnje gradom i hodanje.

5

Četiri noćenja za dvije osobe u Ibis budget Wien Sankt Marx hotelu 2* platite 555 KM! 

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite