“Danas sam u autobusu pronašla kovertu u kojoj je bilo koliko sam mogla na brzinu prebrojati oko 10.000 eura”

Objavljeno:12.08.2019 - 17:23
A A A Times Arial

“Danas sam u autobusu pronašla kovertu u kojoj je bilo koliko sam mogla na brzinu prebrojati oko 10.000 eura. Baš sam se uzemirila kada sam vidjela toliki novac.

money

Razmišljala sam šta da uradim, da prijavim šoferu, dapozovem policiju, šta god sam pomislila na neki način sam posumnjala da će pare doći do prave osobe. Zbog toga sam odlučila da propustim ispit na koji sam pošla i bukvalno sam se bez cilja cijeli dan vozila u busu. Kružila gradom.

money-1
Nakon 4 sata sjedenja u busu niko se nije pojavio da pita za novac, a ja sam toliko bila iscrpljena da sam izašla i vratila se kući.

money-1

Evo novac je pod jastukom, ne znam šta da radim, da je nekome toliko bitan vjerovatno bi se pojavio u busu.

euri

Ne znam kome god da kažem prije da će ostavitinovac sebi nego da će uspjeti pronaći onoga ko je izgubio novac, a na kraju kako da neko dokaže da je baš njegov novac, jer nikakvih dokumenata nema.

euri

Ostaviti ću ga kod sebe pa ako se po gradu ništa ne pročuje, recimo da nekome treba za liječenje vidjeti ću šta ću sa njim, nije malo novca.”

Novi.ba/Ispovesti/Foto: Profimedia

  
 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!