Vrhunac ljetne sezone provedite u Turskoj!

Kiosk
Vrhunac ljetne sezone provedite u Turskoj!
-

Hotel se nalazi u oblasti Kumkoy, 8km udaljen od Manavgata i 55km od aerodroma Antalya. Hotel ima ukupno 293 sobe glavnoj zgradi i u dvije klub zgrade. U glavnoj zgradi; standardne sobe (27m?, 2+2pax), economy sobe u klub zgradama (21m2, max 2+1 pax). Sve sobe imaju kupatilo, fen, split klima uređaj, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi po dolasku, kasnije samo voda), sef (posebno se plaća), parket, balkon. Club standard sobe: 25m², spavaća sa francuskim ležajem i jedan twin ležaj, split klima,sef, minibar, kupatilo sa tuš kabinom, kuhalo za vodu, set za kafu i čaj, LCD TV sa SAT kanalima, laminat i balkon. Club family sobe: 31m², dvije spavaće povezane vratima, francuski ležaj i twin ležaj, split klima,sef, minibar, kupatilo sa tuš kabinom, kuhalo za vodu, set za kafu i čaj, LCD TV sa SAT kanalima, laminat i balkon. Club standard i family sobe su povezane sa glavnom zgradom (prolaz 37m dužine).

2
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, snack tokom dana, večeru, A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00 časa,sladoled u odredjeno vrijeme u slastičarnoj,  snack bar na plaži-hrana i piće od 10.00-18.00. Posebno se plaćaju: uvozna pića, sva flaširana pića, svježi cjeđeni sokovi, sva pića poslije 24.00 časa.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la carte restorani – Ottoman restoran-turski, slastičarna, barovi u hotelskom kompleksu. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, PC igrice, renta car se posebno plaćaju.WI-FI internet u lobiju se ne naplaćuju.
Plaža: Hotelska privatna plaža udaljena 350 m od hotela, pjeskovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu su uz depozit. Postoji besplatan shuttle servis do plaže.

4
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i djecu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka. Sportovi na vodi, bilijar posebno se plaćaju. 
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04-12 godina.

3

Sedam noćenja za dvije osobe uz all inclusive uslugu u NARCIA RESORT HOTELU 5* sa uključenim avio prevozom platite 2487 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite