'Prevarila sam dečka i oprostio mi je, ali više nije isti čovjek' 

Kiosk
'Prevarila sam dečka i oprostio mi je, ali više nije isti čovjek' 
.

'Prevarila sam dečka i oprostio mi je, ali više nije isti čovjek' 

Imam 21 godinu, a dečko mi ima 23. Upoznali smo se na fakultetu, a on ima sve što volim na muškarcu; visok je, taman i vrlo dobro izgleda. Oboje smo prilično otvoreni, i za mene i za njega drugi govore da smo 'duša svake zabave', a tvrde i da si pašemo. 

par-123rf-10122018

Njegov nas je najbolji prijatelj pozvao na proslavu svog 21. rođendana, roštilj u kući njegovih roditelja. Prije toga sam ga na kratko upoznala i bio mi je simpatičan. Kako je dečko bio zadužen za piće, njegov prijatelj i ja počeli smo razgovarati o plivanju. Oboje smo naime plivali za lokalne klupske timove.

plivanje

Znam da je to kliše, ali pozvao me u svoju sobu da mi pokaže trofeje. Nisam mislila da će se išta dogoditi, niti sam nešto priželjkivala, samo smo razgovarali i smijali se, s pijuckali vino iz boce koju smo imali sa sobom.

vino2

Ne mogu se sjetiti tko se od nas prvi nagnuo, ali odjednom smo se počeli ljubiti. Imao je moj omiljeni after shave, a najednom je upitao: 'Hoćemo li?', Rekla sam: "Da!'
Bio je to samo brzinski seks, ali kad smo poslije ležali tamo na krevetu, vrata su se otvorila. Pred njima je stajao moj dečko. Nikad neću zaboraviti pogled na njegovom licu. Odmah smo sišli dolje, ali njega nije bilo. Otišao je u šetnju.

zp-prevara-620x0

Kad se vratio, prijatelj ga je odveo na stranu i rekao da je kriv, i to je bila glupa greška. On mu je odgovorio da ije sve u redu, ali čim smo ostali na samo vidjelo se da baš i nije.

Na kraju mi je rekao da mi oprašta, ali znam da nije i po tome kako izgleda kad se nađemo u društvu nekih dečki.

ljubomora

Što mogu učiniti da vratim njegovo povjerenje?

Novi.ba/24hr

Ne propustite