PROCURILE SLIKE GLUMICE U OPUŠTENOM IZDANJU, CELULIT NA SVE STRANE: Ovakva je izašla na ulicu, mnogi su zgroženo posmatrali OVAJ PRIZOR!

Kiosk
PROCURILE SLIKE GLUMICE U OPUŠTENOM IZDANJU, CELULIT NA SVE STRANE: Ovakva je izašla na ulicu, mnogi su zgroženo posmatrali OVAJ PRIZOR!
.

Iako i dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, glumica Melani Grifit je novim fotkama u prekratkom šortsu izazvala burne reakcije javnosti. Da li je ovo prikladno za damu koja je načela sedmu deceniju?

Nećemo glumiti moralnu inspekciju i određivati nakon koje godine neprikladno da žene nose kratke šortsiće. Svako treba da nosi ono u čemu se lijepo osjeća, naročito kada je napolju nesnosno vruće, ali kada ste javna ličnost poput glumice Melani Grifit, morate biti pripremljeni na osude javnosti.

UZ OVAJ TRIK U KUPAĆEM ĆETE IZGLEDATI KAO BOGINJA: Celulit će nestati preko noći, a stražnjica i noge će biti ZATEGNUTI

Slavna glumica je oduvijek voljela da pokazuje svoje tijelo. Sa 18 se slikala za Plejboj popuno bez odjeće, a danas u 61. godini nema problem da gradom prošeta u minijaturnom teksas šortsu.

melani1

(foto: Profimedia)

Mladolik izgled lica Melani već godinama održava estetskim korekcijama, a u više navrata se hvalila kako redovno vježba, te da su te vježbe urodile plodom i zato ima ovakvo tijelo kakvo ima.

Međutim, redovno vježbanje ne može joj promeniti broj u ličnoj karti, godine se i te kako primijećuju. Koža joj nimalo nije zategnuta, iako je izrazito mršava.

melani

(foto: Profimedia)

Melani se sa 18 slikala za Plejboj i time se nedavno pohvalila na Instagramu, pa je fotku brzo obrisala. Sada nastavlja da pokazuje svoje tijelo oblačeći se provokativno, ali fanovi ne misle da je ovako atraktivan stajling prikladan za ženu njenih godina.

dama

(foto: Profimedia)

Ne propustite