Provedite nezaboravan odmor u najromantičnijem Trogiru i hotelu Jadran 3*!

Kiosk
Provedite nezaboravan odmor u najromantičnijem Trogiru i hotelu Jadran 3*!
-

Baš poput one sintagme “uvijek je vrijeme za ljubav”, možemo slobodno reći “uvijek je vrijeme za Trogir” jer taj mali, dalmatinski gradić s poviješću bogatom gradskom jezgrom gdje svaki kamen ugrađen u zidove i uske kalete priča neku svoju priču iz vremena Grka, Rimljana i Mlečana, predstavlja užitak za sva osjetila.  

02

Nezaobilazan je i hotel Jadran koji se nalazi svega 20m od plaže i mora. Objekat se sastoji od 5 depadansi i glavne zgrade. Gostima su na raspolaganje restoran s terasom, plažni bar, plažni grill restoran & pizzeria z terasom, TV salon, parking.

01

Sport/Razonoda: vanjski bazen sa dječjom odjeljenjem, sportsko-rekreacijski komplex (udaljen 15 min) Sobe: klimatizirane 2-krevetne sobe s mogućnošću 1 pom.ležaja, kupaonica sa tušom ili kadom, sušilo za kosu, Sat TV, telefon, sa balkonom/terasom na morsku stranu.

5

Izaberite dva, pet ili sedam noćenja za dvije osobe u Hotelu Jadran na bazi polupansiona uz smještaj u depadansi hotela, u dvokrevetnoj sobi sa balkonom na morsku stranu po super cijenama!

 

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite