ISPOVIJEST

ISPOVIJEST: "Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali"

Objavljeno:30.07.2019 - 17:02
A A A Times Arial

"Tražila sam razvod od muža bukvalno 10 minuta nakon što smo se vjenčali.

sad-alone-crying-girl-on-bed

Bili smo u vezi 4 godine, mislila sam da je onaj pravi, onaj za cijeli život, ali…

woman-crying

10 minuta nakon što smo pred matičarkom izjavili da uziamamo jedno drugo za muža i ženu njegova mama mi je rekla da sam glupa i da nije za mene glamurozna BIJELA vjenčanica, sa naglaskom BIJELA i to pred svim zvanicama.

cry-woman-6

Očekivala sam da će da me zaštiti, da se suprostavi mami, jer tada sam bila njegova supruga i na naki način njegova dužnost bila je da me zaštiti od tih ružnih riječi, ali on je sve to prešutio.

desperate-and-sad-woman-crying-hghexxgqe-thumbnail-full01
 
Po mom mišljenju šutnjom je njene riječi potvrdio i shvatila sam da je za moju sreću, moj život, ma kolika sramota bila, najbolje da se od njega razvedem i potražim pravog muškarca, a ne maminog sinčića koji pred svojom mamom stoji mirno i sa 50 godina"

woman-crying

BONUS ISPOVIJEST:

"Vlasnik moje firme je dosta čudan čovjek, ima dredove, tetovaže, i vrlo je strog, ali pravedan. Svi su tu plaćeni i sve, ali ko ispada iz sistema, zlo mu se piše, a pribojavamo ga se svi. 

pregnant

Bila sam prva koja je ostala u drugom stanju, i tražila da me primi, da mu saopštim, pa očekujući i otkaz, s obzirom da im je to praksa svima. 

Sjela sam sa nelagodom, ispričala sve i čekam. Tri sekunde, kao tri godine, a onda je ustao, došao oko stola, izljubio me, uz reči: "Čestitam, i želim da sve prođe u najboljem redu. 

pregnant

Možeš raditi do kad ti misliš da treba, i kad dijete poraste sama procijeni kad je vrijeme da se vratiš na posao. Nema nikakvih umanjenja na tvoju štetu, to ja riješavam sa državom." 

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Sve sam znala da prepričam mužu, osim kako sam pogodila izlaz iz kancelarije..."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!