Kiropraktičar u deset dana 'izravnao' dečka koji se htio ubiti zbog bolova

Objavljeno:12.07.2015 - 08:28
A A A Times Arial

Pogledajte kako je ovaj kiropraktičar u potpunosti "ispravio" mladića koji je već izgubio svaku nadu da će ikada ponovo hodati uspravno

Bez obzira kakvo mišljenje imate o kiropraktici, ako ga uopšte imate, savjetujemo vam da pogledate ovaj video pa da donesete zaključak o tome.

Jedan mladi Amerikanac (17) zaista može da kaže da je ponovo rođen, i to sve zahvaljujući australijskom kiropraktičaru Dr. Ianu, koji ga je primio u svojoj ordinaciji u Melbourneu kada su svi drugi od njega već digli ruke.

Naime, mladić je patio od kifoze, pretjerane zakrivljenosti srednjega dijela kičme, i trpio tako jake bolove da je razmišljao o samoubistvu.

Nevolje po tog mladića su počele od trenutka kada je osjetio bol dok je iz zemlje čupao panj, a tokom naredna tri mjeseca su se stvari toliko pogoršale da više nije mogao da se uspravi. Uz to je u desnoj nozi u potpunosti izgubio osjećaj.

Pogledajte kako je spašen za samo deset dana, odnosno kako je jedan čovjek zlatnih ruku, bolnu grimasu na njegovom licu pretvorio u osmjeh.

Izvor: Telegraf.rs

 

 

  
 
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA