ZA SEDAM DANA DVA KILOGRAMA MANJE: Napitak koji prži salo na stomaku, SVA ODJEĆA ĆE VAM BITI VELIKA!

Praktična žena
ZA SEDAM DANA DVA KILOGRAMA MANJE: Napitak koji prži salo na stomaku, SVA ODJEĆA ĆE VAM BITI VELIKA!
.

Smuti od 5 super zdravih sastojaka najbolje je da pijete ujutro kao doručak. Ukoliko ga pijete svako jutro, možete da izgubite do 2 kilograma za 7 dana.

Osim što pomaže u mršavljenju, gubitku masnih jastučića sa stomaka i tanjem struku, ovaj napitak odličan je saveznik u održavanju zdravlja i dugoročnom gubitku kilograma pod uslovom da ga konzumirate svako jutro umjesto nezdravih doručaka kao što su peciva od rafinisanog brašna i brza hrana.

Sastojci za dijetni smuti od banane i đumbira: 2 kašike samljevenih sjemenki lana, 130 grama borovnica ili brusnica, 1 zrela banana, 1 kašika rendanog đumbira, 65 grama mladog spanaća.

Priprema: Sve sastojke promiješajte u blenderu. Po želji dodajte malo leda kako bi se sastojci bolje povezali.

brusnica-1

Hranljive vrijednosti

Banane su bogate kalcijumom, vlaknima, prirodnim šećerom i antioksidansima, vrijednim hranjivim materijama koja telu obezbeđuju energiju i održavaju zdrav nivo šećera u krvi. Banana takođe pomaže tijelu da apsorbuje što više hranjivih stvari, pa tako podstiče zdravu probavu i čišćenje tijela.

Đumbir, između ostalog, suzbija apetit i ubrzava metabolizam.

djumbir

Borovnice i brusnice djeluju kao diuretik zbog čega pomažu u eliminisanju viška vode iz tijela.

Spanać je bogat izvor gvožđa, kalcijuma, vitamina A, C i drugih vitamina. Vitamini A i C zaslužni su za najveći dio ljekovitih svojstava spanaća, a prvo u nizu je zdravlje kardiovaskularnog sistema.

spinat

Sjemenke lana štite od kardiovaskularnih bolesti, snižavaju holesterol, pomažu kod mršavljenja, čiste organizam, stabilizuju nivo šećera u krvi, poboljšavaju probavu...

Ne propustite